Haberler

Çektiği Krediyi Ödemeyen Eski Sevgilisini Yaraladı

Aydın'da kocasından boşanmak için dava açan S.Ç., bir süre arkadaşlık yaptığı G.A.'ya kredi çekti.

Aydın'da kocasından boşanmak için dava açan S.Ç., bir süre arkadaşlık yaptığı G.A.'ya kredi çekti. Kocası ile tekrar barışan ve sevgilisi G.A.'dan ayrılan S.Ç., krediyi ödemeyen eski sevgilisini bıçakla burnundan yaraladı.

Olay, Yağcılar Çarşısı'nda bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'da yaşayan S.Ç., bir süre önce kocası E.Ç.'den boşanmak isteğiyle mahkemeye başvurdu ve ayrı yaşamaya başladı. Kocasından ayrı yaşadığı dönemde G.A. ile aşk ilişkisi yaşamaya başlayan S.Ç., sevgilisinin isteği üzerine kredi çekti. Bir süre sonra kocası E.Ç. ile barışan S.Ç., evine döndü. S.Ç.'nin tekrar kocasına dönmesinin ardından G.A., iddiaya göre kredi taksitlerini ödemedi. Yağcılar Çarşısı'nda kocası E.Ç. ve arkadaşları İ.T. ile birlikte alışveriş yapan S.Ç., eski sevgilisi G.A.'yla karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Kredi taksitlerini ödemesini isteyen S.Ç. ile kendisine olumsuz yanıt veren G.A. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. E.Ç., İ.T. ve S.Ç., G.A.'yı darp ederken S.Ç., yanında taşıdığı bıçakla G.A.'yı burnundan yaraladı. Çarşı içerisinde görevli sivil polisler ile bölgeye yakın olan Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği kavgada burundan yaralanan G.Ç., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülürken, S.Ç., E.Ç. ve İ.T. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yağcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title