Haberler

Çekmeköy'de Yüzlerce Kişi Kan Bağışında Bulundu

Çekmeköy’de düzenlenen kampanyaya destek veren yüzlerce vatandaş kan bağışında bulundu.

Çekmeköy'de düzenlenen kampanyaya destek veren yüzlerce vatandaş kan bağışında bulundu. Vatandaşlara teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kan bağışının önemini vurguladı.

Çekmeköy Madenler Meydanı'nda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi  ve Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği etkinlike Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da katıldı.

Mehter takımının marşları eşliğinde gerçekleştirilen kampanyaya çok sayıda vatandaş destek verdi. Kan bağışının önemine dikkat çeken vatandaşlar, kurulan çadırlara gelerek kan verdi. Kan veren vatandaşlara teşekkür eden başkan Ahmet Poyraz, kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Başkan Ahmet Poyraz, "Bugün kan veren kardeşlerimi tebrik ediyorum. Herkesin çok duyarlı olması gereken bir süreçten geçiyoruz. Bu organizasyonu tertip eden başta siyasi partilerimize, Fenerbahçeliler Çekmeköy Derneği'mize ve emeği geçen Kızılay'ımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. 29 Ekim olması sebebiyle de çok anlamlı bir gün" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Ahmet Poyraz Çekmeköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title