Haberler

Çekmeköy'de Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali Başladı

Çekmeköy’de düzenlenen Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali’nde kurulan stantlarda birbirinden lezzetli yiyecekler vatandaşlara ikram edildi.

Çekmeköy'de düzenlenen Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali'nde kurulan stantlarda birbirinden lezzetli yiyecekler vatandaşlara ikram edildi. Sağlıklı yaşama dair bilgilerin verildiği festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çekmeköy Belediyesi ve Sealed Air'in iş birimi Diversey Care iş birliği ile düzenlenen Şeffaf Mutfak Projesi kapsamında Güvenli Gıda Festivali başladı. Çekmeköy Belediye binasının bahçesinde gerçekleştirilen festival renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü şeflerin yemek şovlarının sergilediği festivalde, kurulan pasta ve uçurtma atölyelerinde çocuklar hem öğrendi, hem eğlendi. Kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenen çocuklar, festivalin tadını çıkardı.

Festival kapsamında geleneksel tatların sergilendiği stantlarda vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramları yapıldı.

"İyilik Sende" sohbetinde Çekmeköylü vatandaşlarla buluşan Ayşe Tolga, sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlattı. Festivalin açılışına katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, kurulan stantları gezdi.

"ÇEKMEKÖY, HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTANIN ÇOK DAHA İLERİSİNDE"

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçede kültürel ve sosyal faaliyetlerin sürdüğünü belirterek, "Bu alanı bir panayır alanı olarak bir festival alanı olarak düzenledik. Eskiden belediyecilik dendiği zaman akla yol yapan temizlik yapan alt yapı yapan noktasında bizim birinci asli işimiz gerçekten bu dediklerimi yapmak. Böyle festivaller, kültürel etkinlikler ile alakalı çalışmalar birinci derecede sorumluluğumuzda değil. Ama biz 2009'dan beri bir hedefimiz var Çekmeköy ile alakalı eğitim vadisi, kültür vadisi, festivallerin yapıldığı bir şehir olsun istedik ve bugün geldiğimiz noktalarda Allah'a sonsuz şükürler olsun. Gerçekten eğitimde hedeflediğimiz noktanın çok daha ilerisinde bir yerde Çekmeköy. Belediyecilik İnşallah bundan sonra bu tarz etkinlikleri daha çok yapabilme adına gayret edeceğimiz bir çalışma olacak. Bakın biz Çekmeköy'ü sabah çıkılan akşam gelip dinleme mekanından çıkarıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Poyraz Sealed Air Çekmeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title