Haberler

Çekmeköy'de Kaybolan Lise Öğrencisinden 3 Gündür Haber Alınamıyor

Çekmeköy’de iki gün önce kaybolan lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

Çekmeköy'de iki gün önce kaybolan lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor. Aile yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Çekmeköy'e bağlı Reşadiye Köyünde 26 Aralık Cuma günü kaybolan lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Ant Sekban'dan 3 gündür haber alınamıyor. Lise öğrencisi olan Ant Sekban'ın en son minibüsle okuldan döndüğü ve evlerinin bulunduğu sokak başında görüldüğü öğrenildi. Ailenin kayıp başvurusunda bulunduğu ifade edilirken, jandarma ekiplerinin Ant Sekban'ı bulmak için çalışma başlattığı ifade edildi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının kayıtları incelenmek üzere toplandı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen aile yakınları lise öğrencisi Ant Sekban'ın servis aracından indikten sonra cadde üzerinden geçen şüpheli bir araç tarafından kaçırabileceğini iddia etti.

Ant Sekban'ın amcası olan İhsan Sekban, "Geçtiğimiz cuma günü çocuğumuz okuldan çıkıyor. Alemdağ'dan minibüse biniyor. Saat 17.15 sıralarında köye geliyor. Sokağın başında bulunan bakkalın önünde iniyor minibüsten. Evle bakkal arasındaki mesafe 150 adım. Bu mesafe içerisinde çocuk kayboluyor. Akut ve Jandarma birlikleriyle beraber arazi taraması yapıldı. Hiçbir ize rastlanmadı. Orman komple tarandı ancak bir ize rastlanmadı. Bizim düşüncemize göre, dışarıdan gelen bir araç tarafından kaçırıldı ya da bu araçla gitti. İnsanlardan yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Gören, duyan birileri varsa bizi haberdar ederse çok seviniriz" ifadelerini kullandı.

Cuma günü kaybolan Ant Sekban'ın üzerinde kahverengi mont, mavi kot pantolon, lacivert ayakkabı giydiği belirtildi. Aile yakınları vatandaşlardan yardım beklerken görenlerin yetkili mercilere haber vermelerini istedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reşadiye Çekmeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title