Haberler

Çekmeköy'de Kaybolan Lise Öğrencisi Aranıyor

Çekmeköy'de kaybolan lise öğrencisi aranıyor- Okul dönüşü evinin bulunduğu sokakta yürürken kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor Çekmeköy'de 3 gün önce kaybolan lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor.

Çekmeköy'de kaybolan lise öğrencisi aranıyor- Okul dönüşü evinin bulunduğu sokakta yürürken kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor Çekmeköy'de 3 gün önce kaybolan lise öğrencisini arama çalışmaları sürüyor.Alınan bilgiye göre, Çekmeköy'ün Reşadiye köyünde yaşayan 16 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Ant Sekban'dan 3 gündür haber alınamıyor. Cuma günü eğitim gördüğü Alemdağ Çapa Anadolu Lisesi'nden çıkıp bir dolmuşa bindiği öne sürülen Ant Sekban, evinin bulunduğu Çiftpınar Sokak'ın başında minibüsten indi.Sekban, aynı sokağın başında bulunan bakkala uğradıktan sonra yaklaşık 200 metre mesafedeki evine yürürken kayboldu.Olayın ardından haber verilen jandarma, AKUT ekipleri ve komando birlikleri, Reşadiye köyü çevresini ve civardaki ormanlık alanlarda arama yaptı. Arama çalışmalarına gece ara verilirken, Sekban'a ait bir iz bulunamadı.AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ant Sekban'ın amcası İhsan Sekban, çevredeki güvenlik kameralarının incelemeye alındığını, o gün köye girip çıkan tüm kişilerin ve araçların araştırıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Reşadiye küçük bir köy. Buraya gelip giden bellidir. Herkes birbirini tanır. Olay günü çok yağışlı olduğu için güvenlik kameralarındaki kayıtlar çok net değil. Ancak tanımadığımız bir kamyonet var. Yeğenim ya bu araçla kaçırıldı ya da bu araçla gitti. İnsanlardan yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Yeğenimin üzerinde o gün kahverengi mont, mavi kot pantolon, lacivert ayakkabı bulunuyordu. Gören, duyan birileri varsa bizi herhangi bir şekilde haberdar ederse çok seviniriz." Sekban'ın evinin önünde ateş yakıp ısınan yakınlarının bekleyişi sürüyor. .

Kaynak: AA / Güncel

Reşadiye Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title