Haberler

Lise Öğrencisi Ant Sekban'ı Kaçıranlar Tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'da kaybolduktan 3 gün sonra bulunan Ant Sekban'ı kaçıranlar tutuklandı. Olayın baba ile yaşanan alacak-verecek davası nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Reşadiye Köyü'nde, evinin yakınlarında kaybolduktan sonra jandarmanın 3 gün boyunca durmaksızın arayıp bulduğu Ant Sekban'ı kaçıranlar tutuklandı. Kaçırma olayının Sekban'ın babası ile yaşanan alacak-verecek davası yüzünde olduğu anlaşıldı.

KAÇIRILDIĞI EV ARAŞTIRMAYA ALINDI

Ant Sekban'ın 29.12.2014 gecesi bulunmasına müteakiben kaçıran şüphelilerin tespiti ve yakalanması maksadı ile yapılan araştırmada İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Ant Sekban''ın kaçırıldığı ve 3 gün boyunca tutulduğu Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesinde bulunan bir daire olduğu tespit edilmesi üzerine sitenin yönetimi ve güvenlik şirketi ile görüşme yapılmış, site girişindeki güvenlik personelinin siteye giriş çıkış yapanları kayıt etmiş olduğu defter incelenmiş, kayıt defterinde ki; 26-29.12.2014 tarihleri arasındaki siteye giriş çıkış yapan bütün şahısların isim üzerinden sorgulamaları yapılması üzerine, şüphelilerle akrabalık bağı olmayan N.C. isimli bir şahıs olduğu tespit edildi.

YAKIN TEMAS ORTAYA ÇIKTI

Yapılan tespitin ardından Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yapılan incelemeler neticesinde N.C. isimli şahsın bahse konu kaçırma olayının şüphelileri ile birbirlerini yakinen tanıdıkları ortaya çıktı.

SEKBAN TEŞHİS ETTİ

Şüphelilerin yakalanması için yoğun çalışma yapan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, 06.01.2015 günü kaçırılma olayında kullanılan aracın Sultanbeyli İlçesinde görülmesi üzerine şüpheli şahsın ifadesi alındı. Alınan ifadeler ve yapılan görüşmeler sonucunda, şüpheli S.A. ve N.C. gözaltına alınırken, şüpheliler Ant Sekban tarafından da teşhis edildi.

ALACAK VERECEK DAVASI ORTAYA ÇIKTI

Suçlamaları kabul eden şüpheli N.C. ve S.A. avukat eşliğinde alınan ifadelerinde olayın mağduru Ant Sekban'ın babası ile birkaç senedir devam eden alacak verecek davası nedeniyle yaptığını itiraf etti. Şüpheliler yasal işlemlerin yapılmasına müteakip adli makamlarca tutuklanarak Maltepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reşadiye Çekmeköy İstanbul Pendik Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

can doğru:

baba ne demişti çocuğumu getirene para verecem demedi mi kaçıran adamın zaten alacağı varmış ödesene kardeşim

69
2
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

BENİM ÇOCUKLARLA İŞİM OLMAZ, ADAMIN AYAKLARINA SIKAR İŞ GÖRMEZ YAPAR, PAŞA PAŞA YATARIM . . . BAZI HUKUK BUROSUNA DUYRULUR

22
13
yanıtYanıtla
kaygılı:

Ülkede adalet yoksa zorbalık gerekebilir. Üzücü ama gerçek böyle.

28
3
yanıtYanıtla
HATİP:

bu resim ne alaka ??

13
3
yanıtYanıtla
aşçımmobilWeb@haberler.com:

Adam bakalım ödeme gücü varmı bitik elinsaf kardeşler

7
8
yanıtYanıtla
kaan1mobilWeb@haberler.com:

Borcuna sadik olsun...odeyemecegi borcuda yapmasin..karsi tarafada yazik..magdur oluyor

10
3
yanıtYanıtla
dadaşMobil-ANDROID:

saçma sapan isler

11
1
yanıtYanıtla
Ahmet Çokbilen:

Yukardaki video açık olarak bütün kanallarda, hatta canlı yayında bile verildi. Çocuğun yüzünü buzlamak da ne demek? Çocuk kötü bir şey mi yapmış. . . .

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title