Haberler

Çekiçle Öldürülen Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Torunu Çıktı

Güncelleme:

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde tek başına yaşayan Mehmet Sıddık Karataş (82), yatağında kanlar içerisinde ölü olarak bulundu.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde tek başına yaşayan Mehmet Sıddık Karataş (82), yatağında kanlar içerisinde ölü olarak bulundu. Jandarmanın yaptığı inceleme sonrasında Karataş'ın çekiçle kafasına vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olaylı ilgili torunu Erzurum'da polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 7 Kasım 2014 tarihinde Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Yukarı Esen köyünde meydana geldi. Köyde tek başına yaşayan 82 yaşındaki M. Sıddık Karataş, yakınları tarafında yatağında kanlar içerisinde bulundu. Olayın haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri bölgede inceleme yaparken, Karataş'ın cenazesi ise Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İddiaya göre, Kocaeli'nde yaşayan torun Serhat K. (17), bir hafta önce misafir olarak geldiği Yukarı Esen köyünde, dedesi M. Sıddık Karataş'ın evinde kalmaya başladı. 7 Kasım sabahında evden çıktığında soran köylülere, dedesinin Doğubayazıt ilçesine gittiğini söyleyen Serhat K., Taşlıçay ilçesine gitmek üzere köy dolmuşuna bindiği ve dolmuş parası öderken cebinden yüklü miktarda para çıkardığı ileri sürüldü. Serhat K.'dan bir daha haber alınamazken, aradan üç gün geçtikten sonra 82 yaşındaki M. Sıddık Karataş'ın kanlar içerisindeki cesedi akrabaları tarafından yatağında bulundu.

Jandarma ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında M. Sıddık Karataş'ın çekiçle kafasına vurularak öldürüldüğünü belirledi.

17 YAŞINDAKİ KATİL ZANLISI TORUN ERZURUM'DA YAKALANDI

Olayın ardından katil zanlısı olarak torun Serhat K., güvenlik güçleri tarafından aranmaya başlandı. Dün akşam saatlerinde alınan bir istihbarat üzerine harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri otobüs terminalinde operasyon düzenledi. Operasyonda kaçmaya çalışan şüpheli Serhat K., yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğünde sorgulanan Serhat K., bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Zanlının alınan ilk ifadesinde para için dedesini öldürdüğü ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sıddık Taşlıçay Karataş Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ankara:

serefsiz torun. zaman cok kötü genclerde saygi edep ar kalmamis kiyamet yakindir. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title