Haberler

Cedric Soares'e İlgi Artıyor

Derbiye rüzgar engeli!

Soares'in performansından başta İnter olmak üzere Avrupa'da birçok takımın etkilendiğini belirten gazete, Premier Lig'in önde gelen ekiplerinin de genç oyuncu için hevesli olduklarını yazdı.

Oyuncunun bu seneki performansından bir hayli etkilenen İnter'in yetenek avcıları dün oynanması gereken ama fırtına nedeniyle iptal olan Sporting-Benfica maçına genç oyuncuyu izlemeye geldiler ama elleri boş döndüler. Ancak İnter'in Soares konusunda ısrarcı olacağı ve oyuncuyu 4-5 haftalık süreçte sürekli izleyeceği gazetenin haberinde yer aldı.

Adım adım büyüdü

Dünyanın en önemli futbol akademilerinin birinde yetişen Cedric, Academica'ya kiralanmadan önce Sporting Lisbon'la iki lig maçında boy gösterdi. Genç sağ bek,  ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmasının ardından  geçen sezon tam 13 lig maçında forma giymişti.

Sağ bekte ortaya koyduğu etkileyici performansı gözlerden kaçmayan 22 yaşındaki Soares, bu sezon çıktığı 16 lig karşılaşmasında bir de gol kaydetti. Geçtiğimiz günlerde Portekiz Milli Takımı'na çağrılan Cedric Soares'in, Inter Milan'ın da kendisiyle yakından ilgilenmesinin ardından, yakın gelecekte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Sporting Lisbon Portekiz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title