Haberler

Cedi Osman, Öğrencilerle Basketbol Deneyimlerini Paylaştı

Anadolu Efes'in Euroleague One Team elçisi Cedi Osman, Güngören Tozkoparan Ortaokulu'ndaki öğrencilerle yaptığı antrenmanın ardından One Team Paneli'ne katıldı. Panelde basketbol ve yaşam deneyimlerini paylaşan başarılı oyuncu, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Başarılı olmak için alınan eğitimin çok önemli olduğu vurgulayan Cedi Osman, bir öğrenci için okulun en önemli ve en güvenli yer olduğunu söyledi.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'in sosyal sorumluluk projesi One Team ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. One Team programının bugün yapılan çalışmasına, Anadolu Efes'in One Team elçisi Cedi Osman da katıldı. Milli basketbolcu yapılan antrenmanda öğrencilere basketbol deneyimi yaşatırken, çalışmanın ardından gerçekleşen One Team Paneli'ne de katıldı.

CEDİ OSMAN: "OKUL, ŞU ANDA OLABİLECEĞİNİZ EN İYİ VE EN GÜVENLİ YER"

Anadolu Efes One Team Projesi'nin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Cedi Osman, "Euroleague One Team programı kapsamında sizlerle birlikte beş haftadır çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarda sıradan bir basketbol eğitiminin ötesine geçerek, hayat boyunca faydalanabileceğiniz bilgileri basketbolun dinamizmi içinde vermeye çalışıyoruz. Yeteneklerinizin farkına varabilmeniz ve kendinizi geliştirebilmeniz için aldığınız eğitim çok önemlidir. Okulda geçirdiğiniz her dakika sizler için çok değerli. Burası sizi geleceğe hazırlayan, hedeflerinizi belirleyeceğiniz, yolunuzu çizeceğiniz yer. Bilin ki, bu okul şu anda olabileceğiniz en iyi ve en güvenli yer" dedi.

Turkish Airlines Euroleague'in sosyal sorumluluk projesi One Team ile ilgili 8 hafta boyunca eğitim temelli bir program yürüten Anadolu Efes antrenörlerinden Cenk Yıldırım ve ekibi, her pazartesi günü Tozkoparan Ortaokulu öğrencileriyle basketbol antrenmanları yapıyor. Euroleague One Team yöneticileri tarafından büyük beğeniyle takip edilen eğitimlerde öğrenciler; dikkat toplama, çabuk ve doğru karar alma, hızlı tepki verebilme, göz teması ve iletişimin önemi gibi konular üstüne çalışma fırsatı buluyorlar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Cedi Osman Tozkoparan Güngören Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title