Haberler

Çedaş'tan 80 Bin Aboneye Serbest Tüketici Olma Fırsatı

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Sivas, Yozgat ve Tokat'ta hizmet verdikleri yaklaşık 80 bin abonenin serbest tüketici olma fırsatı yakaladığını bildirdi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Sivas, Yozgat ve Tokat'ta hizmet verdikleri yaklaşık 80 bin abonenin serbest tüketici olma fırsatı yakaladığını bildirdi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun, (EPDK) yeni yıldan itibaren elektrikte serbest tüketici limitini 3 bin 600 kilovat saatten 2 bin 400 kilovat saate indirdiğini açıklamasının ardından, Sivas, Yozgat ve Tokat'ta hizmet veren ÇEDAŞ'ın yaklaşık 80 bin abonesinin serbest tüketici olma fırsatı yakaladığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çamlıbel Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, Sivas, Tokat ve Yozgat'ın yanı sıra Türkiye genelinde serbest tüketici statüsündeki abonelerine 2013 yılından bu yana yaptıkları indirimin 65 milyon lirayı aştığını belirtti.

Yeni yılda daha fazla müşteriye ulaşarak elektrik piyasasında etkinliklerinin devamını sağlayacaklarını aktaran Tekin, "Bugüne kadar serbest tüketiciye sağladığımız avantajlarla 65 milyon liranın müşterilerimizin cebinde kalmasını sağladık." ifadesini kullandı.

Şirket olarak serbest tüketicilere yönelik "Elektriğim İndirimli", "Elektriğim Sabit" ve "Elektriğim Zamsız" kampanyalarının devam ettiğine de dikkati çeken Tekin, "Bu kampanyalar ile müşterilerimize ucuz elektrik sağlıyoruz. Yeni yılda müşterilerimize yapacağımız özel anlaşmalarla farklı hizmetlerden de yararlanmalarını sağlayacak kampanyalarla hizmet vereceğiz. İndirimli elektrik kampanyalarından yararlanmak isteyen müşterilerimizin aboneliklerinin kendi üzerlerine olması gerekmektedir." açıklamasında bulundu.

Aylık faturası 82 liranın üzerinde olan abonelerin bundan sonraki süreçte tedarikçisini seçerken dikkatli olması gerektiğini de belirten Tekin, serbest tüketicilerin yeni sözleşmelerini imzalamadan önce haklarını çok iyi bilmeleri gerektiğine işaret etti.

Tekin, EPDK'nın düzenlemelerine göre serbest tüketici olmak isteyen kişinin, aboneliğini iptal etmeden aynı sayaç ve isimle elektriğini başka bir tedarikçiden alabildiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Çamlıbel Yozgat Tokat Sivas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title