Haberler

Çedaş Hizmet Kalitesini Yükseltiyor

Çamlıbel Elektrik Perakende Satış AŞ (ÇEDAŞ) Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, kurumun hizmet kalitesini her geçen gün yükselttiğini söyledi.

Çamlıbel Elektrik Perakende Satış AŞ (ÇEDAŞ) Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, kurumun hizmet kalitesini her geçen gün yükselttiğini söyledi.

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosunu ziyaret eden Tekin, kurumun hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun, (EPDK) yeni yıldan itibaren elektrikte serbest tüketici limitini 3 bin 600 kilovat saatten 2 bin 400 kilovat saate indirdiğini anımsatan Tekin, bölgelerindeki yaklaşık 80 bin abonenin bu düzenlemeyle serbest tüketici olma fırsatı yakaladığı ifade etti.

Tekin, aylık faturası 82 liranın üzerinde olan abonelerin bundan sonraki süreçte tedarikçisini kendisinin seçebildiğini, dolayısıyla ÇEDAŞ olarak ciddi çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, abonelerin tamamına ulaşarak bu kampanya hakkında bilgi vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Amaçlarının abonelere kesintisiz ve kaliteli hizmet vermek olduğuna dikkati çeken Tekin, kurumun bu konuda ciddi yatırımlar yaptığını ifade etti.

Tekin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile EPDK'nın kaliteye önem verdiğini ve bu konuda anket çalışması yaptığını, ÇEDAŞ'ın da kaliteli hizmet sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

Elektrik kesilme sıklığı ve kesilme süresini, yaptıkları yatırımlarla en aza düşürdüklerini dile getiren Tekin, "Hem müşterimizin işlerini kolaylaştırıcı, hem de kendi işleyişimizi de kolaylaştırıcı faaliyetlerimiz olacak. Dağıtım şirketi olarak geriye dönük 5 yılda 400 milyon liraya yatırım yaptık. İleriye dönük 5 yıl içerisinde de 2016 dahil olmak üzere 500 milyon liralık bir yatırım yapacağız." dedi.

Ziyarette ÇEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Kazım Şeker de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Çamlıbel Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title