Haberler

Çeçen İşadamının Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Ankara'da geçen yıl mayıs ayında Çeçen işadamı 54 yaşındaki Medet Önlü'yü öldürdükleri iddiasıyla aranan 47 yaşındaki Murat A. ve 24 yaşındaki Ömer P. dün Adapazarı'nda yakalandı.

Ankara'da geçen yıl mayıs ayında Çeçen işadamı 54 yaşındaki Medet Önlü'yü öldürdükleri iddiasıyla aranan 47 yaşındaki Murat A. ve 24 yaşındaki Ömer P. dün Adapazarı'nda yakalandı. Bu kişilere yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 8 kişi de gözaltına alındı.

Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Türkiye Fahri Konsolosu da olan işadamı Medet Önlü, 22 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'daki bürosunda silahlı saldırıda öldürüldü. Cinayet şüphelileri olarak aranan Murat A. ve Ömer P. sürekli yer değiştirdikleri için bugüne kadar yakalanamadı.

Polis, şüphelilerden Murat A. ve Ömer P.'nin dün İstanbul'dan Sakarya'ya geleceği bilgisine ulaştı. TEM'in Adapazarı gişelerinde önlem alan ekiplerin yaptığı operasyonda iki şüpheli üzerlerinde silah ve sahte kimliklerle yakalandı.

Polis Murat A. ve Ömer P.'ye yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla Sakarya'nın Akyazı ve Sapanca ilçeleriyle Sakarya'nın Kocaali ve Karapürçek ilçelerinde yaptığı operasyonda da M.U., Ö.Ş., İ.Ş., H. Ş., C.Ç. ve M. K. adlı kişileri de gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda silah, elektroşok cihazı, jammer, sim kartlar, Rusça evrak ve sahte belgeler ele geçirildi.

Şüpheliler, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Ankara'ya gönderildi. - Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çeçenistan Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title