Haberler

Kocaeli'de Çeçen Cinayetinin Zanlıları Tutuklandı

Güncelleme:

Kocaeli'de Çeçenistan uyruklu İsrapilov'un öldürülmesi olayıyla ilgili yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlıların cinayeti alacak meselesi yüzünden işlediği belirtiliyor.

Mahkeme, Kocaeli'de 10 gün önce yaşanan Çeçenistan uyruklu bir kişinin silahla öldürülmesi olayı ile alakalı Jandarma ekipleri tarafından yakalanan 3 kişiyi tutukladı. Olayın yaşandığı gün İsrapilov'un arkadaşları cinayetin ardında 'Rus istihbaratı var' iddiasını ortaya atmıştı ancak zanlıların cinayeti alacak meselesi yüzünden işlediği belirtiliyor.

GECE EVİNE GELEN KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE İNFAZ EDİLMİŞTİ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 10 gün önce yaşanan olayda, ülkesinden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve devlet tarafından İlimtepe Kalıcı Konutları bölgesine yerleştirilen Çeçen asıllı Ruslan İsrapilov isimli kişi, gece geç saatlerde evine gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından infaz edilmişti.

JANDARMA 3 KİŞİYE ULAŞTI

Ruslan İsrapilov'un silahla öldürülmesinin ardından zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlatan Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın yaşandığı İlimtepe bölgesinde ikamet eden Emi İsrailov(30), Salakh İsrailov(22) ve Selakh Aziev(22) isimli 3 kişiye ulaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Cinayetle bağlantısı oldukları öne sürülen şahıslar Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

ZANLILAR TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı'nda üstlerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri iddia edilen 3 sanık, yapılan sorgularının ardından Körfez Adliyesi'ne sevk edildi. Burada savcılık tarafından ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından planlayarak kasten adam öldürmek suçundan ötürü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, zanlılar Emi İsrailov, Salakh İsrailov ve Selakh Aziev'in kendilerini yurt dışına çıkarması için öldürülen Ruslan İsrapilov'a yüksek miktarda para verdikleri ve İsrapilov'un verdiği sözleri tutmaması üzerine infaz edildiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çeçenistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

KUDÜS:

HAİN TÜRK. . ÇEÇEN KATİLİ, . . . . ÇEÇEN VE KÜRTLER SİZE BUNU SORACK

5
17
yanıtYanıtla
bilimsel:

Zaten biz millet olarak araştırmadan suçlamaya, linç kültürüne bayılırız. . o yüzden bir çok cinayet zamanında alaksız kurumlaın üzerine atılmıştır.

5
1
yanıtYanıtla
Karga:

Ha ha ha ha Biz de inandık. Buna kargalar bile güler. Cebertin lan bu KGB ajnlarını ^

3
0
yanıtYanıtla
HAİN OLAN AKP VE ZÜMRESİDİR:

KENDİ VATANDAŞINI HER KİM HAİN İLAN EDİP FİTNE ATEŞİ YAKIYORSA BİLİN Kİ HAİNİN ELE BAŞI O KİŞİDİR. . .

2
1
yanıtYanıtla
KAPTAN:

türkiyede ön yargı ve yalan özerine kurulmuş bir düzenbazlık var

3
0
yanıtYanıtla
asd:

rus istihbaratın işi yok ülkemize gelip 3 5 bine calısan adamı öldürecek :D komiksiniz.

0
3
yanıtYanıtla
MİRALAY:

İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ

1
1
yanıtYanıtla
antipkk:

Bu Ülke her Vatansverindir Irki fark etmez ama Teröristlerin Alayi gebertilecek isterse Türk olsun!

0
2
yanıtYanıtla
ANTİ AKP:

BU ÜLKEDE HAİN VATANDAŞ YOK. . HAİN AKP VAR. . . VE ALLAH ONLARIN BELASINI VERECEK. . .

yanıt5
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title