Haberler

Ceceli, Sahnede Zeytinyağı İçti

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Mustafa Ceceli, Burhaniye Belediyesi'nin zeytinyağlarından tattı.

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde bu yıl 27'ncisi düzenlenen Burhaniye- Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali'nde sahneye çıkan Mustafa Ceceli, Burhaniye Belediyesi'nin zeytinyağlarından tattı.

Burhaniye Belediyesi'nin 25, 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde düzenlediği 27'nci Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali, bando eşliğinde kortej yürüyüşüyle başladı. Kortej, Balıkesir Büyükşehir Belediye Bandosu'nun çaldığı marşlar eşliğinde Burhaniye Belediyesi önünden başlayarak, Hürriyet Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, geçen sene yaşanan terör olayları nedeniyle ertelenen festivalin heyecanını yaşadıklarını belirterek, "27 sene önce başlatılan bu festivalimiz bugüne kadar başarıyla taşınmış ve her geçen sene bir önceki seneden daha başarılı bir şekilde devam etmiştir. Geleneksel hale gelen etkinliğimiz her geçen yıl biraz daha büyük heyecanla devam edecek. Bu yıl da yerelden ulusala çeşitli etkinliklere yer verdik" dedi.

Konuşmaların ardından, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi ekipleri halk yöresel oyunlarını sahneledi. Vatandaşların, ellerindeki Türk bayraklarıyla yoğun ilgi gösterdiği festivalde, müzik öğretmeni Nuri Dağdelen'in Balıkesir'in Kepsut İlçesi'nde kurduğu Hayatın Ritmini Yakalı isimli ritim grubu, izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Akşam da İskele Yat Limanı'nda düzenlenen Mustafa Ceceli konseri yoğun ilgi gördü. Konseri Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 10 bin kişi izledi. İzleyiciler, şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat devam eden konser sırasında Ceceli, Belediye'nin ürettiği zeytinyağlarından içti. Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ceceli'ye teşekkür plaketi verdi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhaniye Belediyesi Mustafa Ceceli Balıkesir Ören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title