Haberler

Cebir'de Asfalt Çalışması

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yukarı mahallelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını Cebir Mahallesinde 2 bin metrelik satih kaplamayla sürdürdü.

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yukarı mahallelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını Cebir Mahallesinde 2 bin metrelik satih kaplamayla sürdürdü.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, merkeze uzak ve rakımı en yüksek yerleşim yerlerinden Cebir'de 2 kilometrelik satih kaplamanın gerçekleştiğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, Cebir Mahallesinin rakımının yüksek olmasından dolayı fazla yağış aldığını bu yüzden asfaltın diğer mahallelere göre daha fazla yıprandığını belirtti. Tekir yaylasıyla aynı seviyede olan Cebir Mahallesinde fazla kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bozulan asfaltı hızlı şekilde satih kaplama yaparak yenilediklerini belirten Başkan Palancıoğlu, " Bu çalışmayla birlikte 5 metrelik yolumuzu genişleterek 7.5 metreye çıkardık. Cebir mahallemizin girişinden başladığımız asfalt çalışmamızı yukarı yerleşim yerleri ve mahalle aralarına kadar geniş bir alanda tamamladık. Asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirerek mesai mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle tüm mahallelerimizde planladığımız yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Palancıoğlu, bu yıl özellikle yukarı mahallelerde 30 kilometrelik satih kaplama gerçekleştirdiklerini belirterek çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title