Haberler

Cebeci Hastanesi'nde 4 Eczacının Öldürülmesi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeki eczanede çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eczacı Gürsu Ulaşan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Ulaşan için Beykoz Gümüşsuyu Vakfı Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Son yolculuğuna, annesi Neriman, kızı Elif, kardeşi Güven Ulaşan, meslektaşları, yakınları ve sevenleri tarafından uğurlanan Gürsu Ulaşan, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı'na defnedildi.

Meslektaşlarının törende beyaz önlük giydiği ve yakalarına siyah kurdele taktığı görüldü.

Gürsu Ulaşan'ın kardeşi Güven Ulaşan, yaptığı açıklamada, "Hiç beklemediğimiz bir olay. Ummadığımız bir şey. Bu normal bir hadise değil. Eczanelerle, eczacılarla ilgili bir şebekenin ortak çalışması neticesinde olan bir olay. Ablam bunlara karşı çıktı. Bunların neticesinde oldu." diye konuştu.

Ulaşan, tehdidin söz konusu olduğunu ve teknisyen Enver T'nin çekmecesinde silah bulundurduğunu ablasının kendisine anlattığını dile getirdi.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Süleyman Güneş de olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayarak, "Önümüzde günlerde her şey net olarak ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı.

İstanbul Eczacı Hareketi'nden Sibel Özkan Tarım ise "Biz bu ülkeye hizmet etmek adına görev yapan insanlarız. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Bir an önce huzura kavuşmamızı ve sorumluların cezasını bulmasını istiyoruz. Biz takipçisiyiz. Böyle kapanmasını istemiyoruz ve kapanmayacak da." şeklinde konuştu.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nin fizik tedavi bölümündeki eczanede teknisyen olarak çalışan Enver T. ile eczacılar İlknur Yüce, Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan ve Özler Kiriş arasında önceki gün tartışma çıkmıştı.

Kavgaya dönüşen olayda Enver T'nin ateş açması üzerine Yüce, Ulaşan ve Kiriş olay yerinde, ağır yaralanan Türk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Beykoz Gürsu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title