Haberler

Cbü Teknoloji Fakültesi İlk Öğrencileriyle Tanıştı

Turgutlu İlçesi’nde açılan Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümünü kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Turgutlu İlçesi'nde açılan Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümünü kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırmaya başladı.

Fakültenin ilk kayıt gününe AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, fakülteyi yaptıran ve adı verilen hayırsever Hasan Ferdi Turgutlu, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev ile birlikte çok sayıda kurum ve kuruluş müdürü katıldı.

İlk kayıt yaptıran ve en yüksek puanı alan Manisalı Hasan Can Kavak'a, dekan Yurdusev ve AK Parti Milletvekili Yurttaş hediye verdi.

Bu yıl sadece yazılım mühendisliğine 104 öğrenci alan fakültenin gelecek yıllarda bölümlerini genişleteceği belirtildi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title