Haberler

Cbü Besyo Duvarları Branş Logolarıyla Süslendi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okul binalarının spor yüksekokuluna benzemediği düşüncesiyle hareket ederek, okul binasının duvarlarına çeşitli spor branşlarının logolarını çizdiler.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okul binalarının spor yüksekokuluna benzemediği düşüncesiyle hareket ederek, okul binasının duvarlarına çeşitli spor branşlarının logolarını çizdiler.

CBÜ Öğretim Görevlisi Dr. Aylin Zekioğlu'nun verdiği Topluma Hizmet Uygulamaları dersi ile harekete geçen öğrenciler, öğrenim gördükleri yüksekokul binasının dış cephesine çeşitli spor dallarının logolarını çizdiler. Öğrenciler, öğrenim gördükleri yüksekokul binasını daha da güzelleştirmeyi ve gelecek nesillere spor bilincini aktarmayı hedeflediklerini söylediler. Dr. Zekioğlu, öğrencilerinin böylesine faydalı bir projeyi hayata geçirdikleri için sevinçli ve gururlu olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz periferi öğretmenliğe gidecekler. Yani hiç biri merkezde öğretmenlik yapmayacaklar. Gittiği okullarda, eksiklik gördüklerinde nasıl giderebilirler, nereden sponsor bulabilirler, aşamaları nasıl oluyor mantığını kavratmak amacıyla böyle bir proje geliştirildi. Öğrencilerimiz dış cephe boyasını güzelleştirmek istediler, biz de kabul ettik. Bizim beden eğitimi ve spor meslek yüksekokulu olduğumuz belli değildi. Geçen sene binamızın rengi daha farklıydı, yine öğrencilerimiz ile birlikte tüm binayı boyamıştık. Bu seneki öğrencilerimiz de spor logoları ile yüksekokul bilincini biraz daha öne çıkarmış oldular. Okulumuz daha da güzelleşti. Öğrencilerimi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bu tür projeler bizleri gururlandırıyor." diye konuştu.

"GELECEK NESİLLERE DAHA GÜZEL BİR BİNA BIRAKMAK İSTEDİK"

Proje grubu öğrencileri Sibel Ergin, Buket Yeşil, Onur Koçak, Murat Adıgüzel, Yasemin Kaplan, Okan Tandoğan ve Necati Güven adına konuşan ve grubun basın sorumlusu olan Salim Arslan, "Bizler, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Dış Cephe Spor Logoları Çizimi' başlığı altında bir takım faaliyetler ve etkinlikler gerçekleştirmeye karar verdik. Bu çalışmalar doğrultusunda 13 Ekim 2015 tarihinde grubumuzun oluşturulmasıyla harekete geçildi. 29 Ekim tarihinde tüm çizimler ve boyamalar tamamlandı. Projemiz ile okulumuzun dış cephesini farklı bir görünüme kazandırmak ve spora dair bir şeyler üretebilmeyi amaçladık. Bizden sonra gelecek olan Beden Eğitim Öğretmenliği öğrencilerine daha güzel ve spor odaklarının daha çok belli olduğu bir yüksekokul binası bırakmak istedik. Öğretmenlerimizden ve arkadaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Umarım yaptığımız bu proje diğer öğrenci arkadaşlara örnek olur ve Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu hak ettiği değere kavuşur." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title