Haberler

Çbb Encümen Toplantısı Aydıncık'ta Yapıldı

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Aralık ayı Encümen Toplantısı, Mersin’in Aydıncık ilçesinde yapıldı.

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Aralık ayı Encümen Toplantısı, Mersin'in Aydıncık ilçesinde yapıldı. ÇBB Başkanı Burhanettin Kocamaz, bugüne kadar ÇBB'ye üye olmayan belediyelerin de üyelik başvurularını yapmaları temennisinde bulundu.

ÇBB Encümeni, ÇBB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, Çukurova Belediyeler Birliği'nin gündemle ilgili değerlendirmeleri yapıldı ve 2015 yılında Mersin'de yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan Başkan Kocamaz, ÇBB toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının her ilçenin sorunlarını yerinde görmek, yapılanları yerinde incelemek ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak olduğunu dile getirdi. ÇBB'nin bölgedeki bütün belediyelerin ortak paydası olduğunu vurgulayan Kocamaz, bugüne kadar üye olmayan belediyelerin de bundan sonra üyelik başvurularını yapmalarını temenni etti.

Konuşmaların ardından Kocamaz, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan'a plaket takdim etti. Toplantının ardından Kocamaz, Aydıncık Belediye Başkanı Aktan'dan bölgenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Aydıncık Çukurova Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title