Haberler

Çaykur Rizesporlu Kweuke: "Deniz Çoban'ın Hakemliği Bırakması Üzücü"

– ÇAYKUR Rizespor'un forvet oyuncusu Kweuke, Kasımpaşa maçında kendisinin düşürüldüğü pozisyondaki penaltı kararı da dahil hatalı kararlar verdiği için hakemliği bırakan Deniz Çoban konusunda, "Hakemliği bırakması üzücü" dedi.

– ÇAYKUR Rizespor'un forvet oyuncusu Kweuke, Kasımpaşa maçında kendisinin düşürüldüğü pozisyondaki penaltı kararı da dahil hatalı kararlar verdiği için hakemliği bırakan Deniz Çoban konusunda, "Hakemliği bırakması üzücü" dedi.

AÇIKLAMA YAPTI

Çaykur Rizespor'un Sparta Prag takımında transfer ettiği Leonard Kweuke, düzenlediği basın toplantısında geçen sezona göre performansının daha iyi olduğunu, bunun sebebinin geçen yıl hazırlık kampına katılmayışı olduğunu açıkladı. Bu yıl iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ve kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Kweuke, gol krallığı yarışı ile ilgili olarak şunları söyledi:

"HAYALİM GOL KRALI OLMAK"

"Öncelikle her forvetin gol kralı olabilmek için bir hayali vardır. Benimde hayalim budur. Bunun için çok çalışmak lazım. Bu yıl iyi bir başlangıç yaptık. Çalıştıkça maç esnasında bazı şeyler daha kolay geliyor. Onun için çok çalışıp gol kralı olmak isterim."

"BURSASPOR İYİ TAKIM"

Ligde hafta sonunda Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kweuke, "Bursaspor'uun bütün maçlarını takip ettim. İyi bir takımları ve iyi oyuncuları var. Ama bizim şansımız rakibimize göre daha yüksek. Çok çalışıyoruz ve kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

DENİZ ÇOBAN'IN BIRAKMASI

Kasımpaşa maçında kendisinin düşürülmesi sonucu verilen penaltı kararını değerlendiren Kweuke, bu konuda şöyle konuştu:

"Yalan söyleyen bir futbolcu değilim. Güçlü oynanan futbolu seven karaktere sahibim. Ben o pozisyonda kalecinin öyle bir hamle yapacağını biliyordum. Bende koşuyu yaptım. Kalecinin hamlesini hissedince benim dengem bozuldu ve düştüm. Ben o pozisyonu kalecinin yapacağını bildiğim için kendi gücümle oraya koştum. Kaleci bana dokununca ayağımın dengesi bozuldu ve düştüm. Maçtan sonra Deniz çoban hakemliği bıraktı. Hakemin bırakması üzücü bir olay."

İLK HAFTA YAŞANAN PENALTI KRİZİNİ DE ANLATTI

Çaykur Rizespor'un ilk hafta karşılaştığı Gençlerbirliği maçında yaşanan penaltı krizi ile ilgili de ilk kez konuşan Kweuke şunları söyledi:

"Gençlerbirliği maçında böyle bir olay yaşandı. Bu olaydan sonra yönetim, hocalarım, takım arkadaşlarım ve taraftarların desteği, benim geri dönüşümde etkili oldu. Ben orada bir hata yaptım. O bitti ve geride kaldı. Rize'de ve Rizespor'da olmaktan çok mutluyum."

AHMET İLHAN: "NAMAĞLUP OLMAMIZ SEVİNDİRİCİ"

Ahmet İlhan ise takımının iyi form tuttuğunu belirtirken namağlup olmalarının sevindirici olduğunu kaydetti. Ahmet İlhan, bu özellikliklerini Bursaspor maçında da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Çoban Bursaspor Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title