Haberler

Çaykur Rizespor,trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

ÇAYKUR Rizespor, sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

ÇAYKUR Rizespor, sahasında karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmana ülkelerinin milli takımlarda bulunan İsmael, Ali Faez, kaleci Daillo ve Ali Yakoubi dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Hikmet Karaman antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyararak, ilk 11'de yapacağı değişiklikleri sahada uygulamalı olarak gösterdi. Karaman'ın yardımcısı Hasan Özer'de forvet oyuncuları Kweuke, Edemwonı ve Tusznski'yi özel olarak çalıştırdı.

SAVUNMA HATTINDA DEĞİŞİKLİK

Ligin en fazla gol yiyen takımlarından olan yeşil mavililerin teknik direktörü Hikmet Karaman'ın savunma hattında da değişikliğe gideceği öğrenildi. Sakatlığı geçen Ümit Kurt ile Oboabona ikilisine şans vermesi beklenen Karaman, sağ bekte Süleyman Koç veya Orhan'a, sol bekte ise Özgür Çek'e görev verecek.

FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPTI

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor maçı için oyuncuları ile özel bir toplantı yaptı. Karaman'ın "Bizim için zor görünün mücadeleyi lehimize çevirmek için her şeyi yapacağız. Bu potansiyelimiz ve özgüvenimiz var. Rakibe elbette büyük saygı duyuyoruz ama çekinmiyoruz. Kazanma arzusu ile mücadele edeceğiz. Kolayı seçmeyeceğiz. Haftalardır kazanamama şansızlığımıza son vermek zorundayız" dediği öğrenildi. Çaykur Rizespor yarın yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

- Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Karaman Mehmet Cengiz Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title