Haberler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: Transferde Geç Kalıyoruz

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman transferde geç kaldıklarını açıkladı, "Orta sahaya alacakları oyuncunun Fenerbahçe maçına kadar sahada olması gerekir" dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman transferde geç kaldıklarını açıkladı, "Orta sahaya alacakları oyuncunun Fenerbahçe maçına kadar sahada olması gerekir" dedi.

Transferlerde geç kaldıklarını ifade eden Hikmet Karaman, bunun affedilecek bir durum olmadığını söyledi. Karaman, "Sezon sonu 6 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Aynı şeyleri bir daha yaşayacağız. Bu transfer olayını kesinlikle düzeltmek zorundayız. Transferde 2 oyuncudan, Marko Marin ve Emre Çolak'tan çok ümitliydim. Birinci oyuncu ile bizzat ben konuştum, ikinci oyuncu ve menajeri ile de görüştüm. Bana geri dönüş olmadığı için konu şimdilik kapandı. Aynı bölge için yurt dışından bir oyuncuya yöneldik. Ekonomik anlamda fedakarlık yaparak eğer bu oyuncuyu alacaksak, Fenerbahçe maçında o oyuncu Kadıköy'de olmalı. Eksiğiz, hatalıyız, kulübün yapılanmasında yavaş hareket ediliyor. Kulüp bize ait değil. Biz bugün buradayız, yarın başka yerdeyiz" diye konuştu.

"FUTBOLCU İZLEME KOMİTESİ OLMALI"

Futbolcu izleme komitesi olması gerektiğini savunan Karaman, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bu işler ekip işi. Teknik direktörün yurt dışında bir maçı izleyip gelmesi üç günü buluyor. İzleme ekibi olması gerekiyor. Bu kişilerin doğru adamlar olması şart. Gözünün iyi olması lazım. Adam dolu. Yarın çağır, yüz kişi gelir. Hoca değil, yönetim değil, şehirden biri değil, aklı ile çalışan insanların olması lazım. Bu işler basit değil. Sezon sonuna kadar bu departmanı Çaykur Rizespor'da kuracağımıza inanıyorum. Başkan'ın da görüştüğü isimler var. Bu kulübü birlikte inşa etmemiz gerekiyor." - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Marko Marin Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title