Haberler

Çaykur Rizespor - Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bu bir puanın altın değerinde olduğunu belirterek, "İlk yarı daha iyiydik. İkinci yarıda zorlandık. Top kayıplarıyla pozisyon verdik. Bunlardan biri gol oldu. Çok şükür golü bulduk. Maçın hakkı 1-1'di. Kaptırdığımız toplarda rakibimiz çok çabuk çıktı. Rakibimiz hafife alınacak bir takım değildi. Ligin altında oynamak kolay değil. İlk yarı daha istekliydik, iyi de oynadık. Birkaç oyuncumuz daha yeni takıma geldi. İkinci yarı sahada istediğimiz oyun yoktu. Aldığımız puanlardan sonra lig bitti rehavetine kapılmadık. Biz öyle ya da böyle 40 puanı yakalayıp ligde kalacağız. Bizim takım o puanları alacak güçte. Bu bir puan bizim için altın oldu diyebilirim. İkinci yarı pozisyona giremedik ama iyi mücadele ettik. Son dakikada atılan bir golle bir puanı kazanan taraf olduk" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Cumali ise önemli olanın kaybetmemek olduğunu vurgulayarak, "Bir puan çok değerli oldu. Biz rakiplerimize bakmadan alabileceğimiz puanları almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı futbolcusu Oboabona da zorlu maçlarda 1-0 geriye düşüp, beraberliği yakalamanın kolay olmadığını ifade ederek, "Bunu başardık mutluyuz. Son dakika golünü de ben attığım için ayrıca mutluyum. Maç öncesi kazanacağımızdan emindik ama olmadı" diye konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Çok mücadeleci bir maç olduğunu söyleyen Sivasspor Antrenörü Cesar Mendiondo Lopez, "İlk yarı Çaykur Rizespor'un ikinci yarı Sivasspor'un devresi oldu. Son dakikada öne geçtik ama bunun hemen ardından gol yedik. Üç puanı alsak önemli bir avantaj olacaktı. Hala Avrupa iddiamız devam ediyor. Bunu gelecek haftalarda başarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Rakiplerinin galibiyet için oynadığını söyleyen Sivassporlu futbolcu Hakan Arslan da, "Biz taktiksel oynadık ve istediğimiz golü bulduk. Ama hemen golü yedik. Üç puanı alsak Avrupa'ya gitmek için önemli bir adım atacaktık olmadı. Bu hedefi gelecek haftalarda gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

İki taraf içinde zor maç olduğunu belirten Sivassporlu futbolcu Cihan Özkara, üç puan için geldiklerini ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını dile getirerek, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title