Haberler

Çaykur Rizespor Sezonu Açtı

Çaykur Rizespor sezonun ilk çalışmasını bugün Rize'de gerçekleştirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman, yerel basına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gün Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde toplanan Çaykur Rizespor, bugün aynı tesiste teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Eksik futbolcuların 4 Temmuz tarihinde takıma katılacakları, Rize'den 10 gün sürecek çalışmaların ardından takımın Avusturya'da çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Takım kaptanı Kıvanç Karakaş, sezonun ilk çalışmasından önce yaptığı açıklamada, iyi bir Çaykur Rizespor izletmeyi hedeflediklerini belirterek, "2015-2016 sezonu hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim sakatlık, kaza vermesin. Rize'de ilk etap çalışmalarımıza başladık. Burada gerçekleştireceğimiz 10 günlük çalışmanın ardından Avusturya'ya gideceğiz. Yeni transferlerimizin de eklenmesinyle daha iyi bir Rizespor izletmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

KARAMAN: "SALLAMACILAR VAR"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise sezonun ilk açıklamasında yerel basını hedef alarak sert sözler kullandı.

Karaman, transferleri değerlendirdiği açıklamasında, "Gerçekleştirilen transferlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sallamacılara değil çünkü bir yerlerinden sallayanlar var burada. Yönetim kurulu iyi iş yaptı. Özellikle Robin, Ahmet ve Mehmet'in transferleri önemli transferler. Bunun dışında iki kaleci. Üçüncü kaleci olarak ise 17 yaşındaki Mert'i seçtim. Bu şehrin çocuğu. Bu sallamacılar var ya sallamacılar. Yerel medyaya diyorum bunu. Buradan ağır kelimeler de kullanabilirim. Bana son 10 senede altyapıdan çıkartıp oynattığınız bir tane oyuncu söyleyin bakayım. O sallamacılar var ya terbiyesiz herifler. Ligi bitirdiğimizde altyapıdan en son Muhammet oynuyordu, ayıptır. Onun için bundan sonraki transferlerde de dört nokta atışımız olması gerekiyor. Bununla ilgili de çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

"TARAFTAR OF PUF DEMEYECEK"

Karaman, bu sezon şehre ve taraftara sıkıntı yaşatmak istemediklerini vurgulayarak, "Bu sene taraftarımıza, şehrimize 'of puf' dedirtmeyecek, ligde herkesin çekinerek sahaya çıkacağı bir takım olmak istiyoruz. Kadroyu yaparken de buna dikkat ediyoruz. Zevk veren, mücadele gücü yüksek olan, tehlike bölgesinden uzak olan, yukarılara yakın olan bir takım izletme hedefindeyiz. Bunu da başaracağız" ifadelerini kullandı.

İlk idmanda futbolcuların Karaman'a kıyasla bir hayli keyifli oldukları gözlendi. Çalışmada takıma Karaman'ın yardımcısı Alman çalıştırıcı Ronald Koch hocalık yaptı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Mehmet Cengiz Avusturya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title