Haberler

Çaykur Rizespor - Sai Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde SAİ Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor, kendi evinde SAİ Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Bu şartlarda 70 dakika 10 kişi oynamak çok zor. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Evimizde en tempolu, en coşkulu maçımızı oynadık. Maçın bu kadar zor geçeceğini tahmin etmedim. Saha ve hava şartları oyuncuları etkiledi. Rakipten fazla pozisyon bulduk. Maçı 1-0 bitirmemiz gerekliydi. Kaleci Serkan çok iyi oynadı. Tek hata yaptık, onda da golü yedik. Kazanmayı hak etmiştik. Ama futbolda her zaman iki kere iki dört etmiyor. Oyuncularımı yine tebrik ediyorum. Hakemle mücadele ettik. Penaltı verildi, sonra verilmedi. Hakan hoca çok başarılı değildi. Bunu ifade etmeliyim. Bir tarafa kırmızı bir tarafa sarı kart kararını çok doğru bulmuyorum. Az çok oyuncumuzun karakterini biliyorum" şeklinde konuştu.

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise iki gündür Rize'de olduklarını belirterek, "Geldik geleli yağmur yağıyor. Maç başka yerde olsa oynanmazdı, sahayı düzenleyenleri tebrik ediyorum. Maça gelirsek, istediğimizin dışında bir oyun gelişti. Rakip eksik kaldı ama saha ve hava şartları yüzünden avantaja çeviremedik. İkinci yarı gol yedik ama oyunu bırakmadık. Kaleci Serkan'ı tebrik ediyorum. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Dört deplasmandır kaybetmedik. Bu sevindirici bir olay. Son dakikada gelen gole sevindik, oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Mehmet Özdilek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title