Haberler

Çaykur Rizespor Sahasındaki Şanssızlığı Kırmak İçin Kurban Kesti

Çaykur Rizespor bugünkü antrenmana kurban keserek başladı.

Çaykur Rizespor bugünkü antrenmana kurban keserek başladı. Sahasında bu sezon hiç kazanamayan Çaykur Rizespor Rize Yeni Şehir stadında kurban kesti.

Çaykur Rizespor'da Cumartesi günü oynanacak olan Eskişehir maçı hazırlıkları sürüyor. Maçın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda teknik direktör Hikmet Karaman'ın yönetiminde yapılan antrenmanda eksik oyuncu yoktu. Antrenman öncesi Çaykur Rizespor yöneticilerinden Mehmet Erdoğan'ın organize ettiği kurban kesimi yapıldı. Kesim ardından gelen bir imam hatip dua ederken, futbolcular ve teknik heyet kurbanın kanını alınlarına sürerek antrenmana çıktılar.

"KARARLI VE İNANÇLIYIZ"

Antrenmana başlamadan önce Çaykur Rizespor'un iki oyuncusu basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Eskişehir maçını mutlak kazanmaları gerektiğini söylediler. Çaykur Rizespor'un sezon arası transferlerinden Lafferty kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirterek "Takım olarak kazanmamız gerektiğinin farkındayız. Büyük takımlara sergilediğimiz performansı kendi rakiplerimize karşıda sergilemeliyiz. Eskişehir takımı da bu ekiplerden biri. Bütün arkadaşlarım kararlı ve inançlı olursak kazanmamız gereken maçı kazanacağız" dedi.

Kendi performansını değerlendiren Lafftery "Rize'ye gelmeden önce üç ay futbol oynamadım. Geldikten sonrada bir alışma sürecim var, şu an onu geçiriyorum. Bu üç ay oynamamam oyunu etkiledi. Burada sürede aldım süre aldığım maçlarda bir iki golde atabilirdim. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Bundan sonraki maçlarda bir gol atarsam devamı da geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

"TANIDIĞIM HERKESİ BU MAÇA ÇAĞIRDIM"

Ligin başından bu yana kendi evlerinde on müsabakaya çıktıklarını ifade eden başarılı oyuncu Orhan Ovacıklı ise "Bu maçlarda henüz galibiyetimiz yok. Bu haftaki maça iyi hazırlanıyoruz. Hikmet hoca ile beraber iyi futbol oynuyoruz. Bu hafta gerçekten önemli maç. İlk iç saha galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maç çok önemli ben bütün çevremdekileri maça çağırdım. Her Rizeli yanına üç beş kişi alarak Cumartesi oynanacak olan maça gelmeli. İyi bir atmosferde bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligin alt tarafı iyice karıştı. Kazanarak üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu takımı biz ligde tutmak istiyoruz. Bu yüzdende herkesi bu haftaki maça bekliyoruz" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Erdoğan Hikmet Karaman Eskişehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title