Haberler

Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ancak oyunun bazı bölümlerinden ise mutlu olmadıklarını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını ancak oyunun bazı bölümlerinden ise mutlu olmadıklarını belirtti.

Teknik heyet değişiminin yeşil-mavili takıma olumlu katkı yaptığını ifade eden Yanal, Çaykur Rizespor yüksek tempoda bir maç ortaya koydu. Rakipteyken topun peşinden koştuk ama bir taraftan da maçı kazandık dedi.

Yanal, bazı futbolcularının oyuna ağırlığını koyması ve yaratıcılıklarını kullandığını söyleyerek, Trabzonspor'un top rakipteyken yumuşak oynamaması lazım. Bu gelişimi sağlayacak oyuncularla oynamak gerekiyor. Bir taraftan oyuncularımız 3 hedefi birlikte kovalıyor. Çarşamba-Pazar oynuyorsunuz bir an önce bu değişimi sağlamak gerekiyor. En kısa sürede 3'ü ligde, 1'i kupada iyi oynayarak devreyi sağlıklı bir şekilde tamamlamak gerekiyor diye konuştu.

BURSASPOR VE KARABÜK'E KART TEPKİSİ

Yanal, önümüzdeki haftaki rakiplerinden Bursaspor'un Kardemir Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada her iki takımın oyuncularının bilerek kart görmesini etik yönden nasıl değerlendirdiğiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken de şunları söyledi

Hangi maç olursa olsun bizimle yada başkasıyla oynasınlar, bu tasvip edilen bir şey değil. Oyunun doğal akışı ne gerektiriyorsa onu yapmak gerekiyor, talimatlar da çok açık. Talimatlarda böyle bir kanıya varma halinde bile müsabakadan uzaklaştırma sayısı zaten belirtilmiş. Bu sadece bizim maç için geçerli değil, çünkü rakibimizde kim oynarsa oynasın biz rakibimizde kimin oynadığına değil, Trabzonspor'un ne yaptığına bakarız. Bizim için kimin oynadığı veya oynayacağı önemli değil. O müsabakada hangi oyuncu oynarsa oynasın Trabzonspor, yine çıkıp ne yapması gerektiğini bilen takım olacak. Ama şu bir gerçek ki rekabette bu tür manipülasyonlar doğru değil, etik ve ahlaklı bir rekabet oluşmuyor. Kurallar yazıldıysa bunlar başkaları için değil, herkes için geçerli olmalı. Güce, kuvvete, ayrımlara ve dengelere bakılarak olmamalı. Maalesef zaman zaman böyle şeyler yaşasak da umuyorum, adaletli kararlar verilecektir. Bu türlü davranışları yapmamak gerekir. İnşallah bir daha olmaz.

KARAMAN TRABZONSPOR DENEYİMLİ OYUNCULARIYLA KAZANDI

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ediyorum. İlk 45 dakikada sonucu almamız gerekirdi. 4 ? 1'lik skorla içeri girebilirdik. Hep geriden oyunu takip ettik. Bu çok zor. Takımı psikolojik anlamda bu durum demoralize etti. Bu ligde iddialı bir takım olabiliriz. Bu görüntüyü verdik. Benim için bu çok önemliydi. Özellikle defans hatalarını aza indirip ligde seyredilmesi zevk veren bir takım olmak istiyoruz. Rakibi iyi analiz ettik. 115 kilometrenin üzerinde koşmuşuz. Bu Mehmet Özdilek'in başarısı. Takımı çalıştıran o. Mehmet Hoca'ya teşekkür ediyorum. Her teknik adamın rakip analizi, çıkardığı kadro farklı tabi. Sihirli elden çok taktik anlamda daha düzenli ve başarılıydık. Ama defans anlamında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bunu çok çalışarak gidereceğiz. Oyuncularımda hatalarını görüp bunları düzeltecek ve kendilerini yukarı taşıyacak kapasite var. Birlikte çalışarak Karadeniz'in Trabzonspor'dan sonra beğenilen takımı olmak istiyoruz. Trabzonspor bu akşam deneyimli oyuncularıyla kazandı ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersun Yanal Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title