Haberler

Çaykur Rizespor Koray ile Yollarını Ayırdı

– BANK Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, tecrübeli oyuncusu Koray Avcı ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

– BANK Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, tecrübeli oyuncusu Koray Avcı ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Basın sözcüsü Aykut Ferah, İstanbul'da bir araya geldikleri Koray Avcı'yla bir görüşme yaptıklarını belirtti, "Bugüne kadar bize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz" dedi.

Öte yandan yeşil mavili yötimin sakatlığı nedeniyle Clement Aboagye'nin sözleşmesini de feshettiği öğrenildi.

GEREDE KAMPI BAŞLIYOR

Bu arada Çaykur Rizespor, 2 Temmuz'da Bolu'nun Gerede ilçesinde iki etap halinde sürecek kamp için toplanacak. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, 2-14 Temmuz tarihleri arasında ilk etap kampını gerçekleştireceklerini açıkladı, "6 Temmuz'da Irak Milli Takımı ile hazırlık maçı oynayacağız. 14 Temmuz'da sona erecek kampın ardından daha sonra 2 gün izin yapılacak. 16 Temmuz'da aynı yerde ikinci etap kampına başlayacağız" dedi.

MEHMET BATDAL İÇİN GİRİŞİM

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, Galatasaraylı Mehmet Batdal için temasa geçti. Mehmet Batdal'ı transferi için Galatasaray yönetimiyle temasa geçildiği bidirildi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title