Haberler

Çaykur Rizespor, Eskişehirspor Karşısında Çıkış Arayacak

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, şartlar ne olursa olsun kendi sahalarındaki kazanamama durumunu kırmalarını gerektiğini belirterek, "Eskişehirspor maçı bizim kurtuluş savaşı maçımızdır" dedi.

Hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, haftalık basın toplantısını Rize Ticaret Borsası'nda yaptı. Kendi evlerinde kaybettikleri Mersin İdmanyurdu maçı sonrası morallerinin çok bozuk olduğunu ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Mersin maçında farklı mağlup olduk. Ardından Bursa karşısında galibiyeti kaçırdık. Bursa maçını kazanmamız gerekiyordu, olmadı. Penaltı ve pozisyonlar kaçırdık. İç sahamızda galip gelememe gibi bir durumumuz var. Bu büyük bir sorun. Geçen sezon da böyle bir durum vardı. Üst üste 16 hafta bu takım kazanamamıştı. Şartlar ne olursa olsun bunu kırmamız lazım. Bu haftaki maçımız kurtuluş savaşı maçımız. Bunu söylerken kendimizi baskı altında tutmayalım. Bundan önce kaybettiğimiz maçları bu maçta kazanarak tölere etmek için bunu söylüyorum. Rakibin nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Taraftara özellikle ihtiyacımız var. Maç oynanırken seyirci desteği oyunculara ve direkt sahaya yansır. Basın aracılığı ile Karadeniz'e Rize'ye bu mesajı veriyorum" diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA EKSİK YOK

Sakat ve cezalılarının olmadığını söyleyen Karaman, "Eksik oyuncuların çokluğundan dolayı zaman zaman sıkıntı yaşadık. Bu hafta eksiğimiz olamaması bizi mutlu ediyor. Takımın penaltıcısı Obraniak'dır. Geçen hafta kaçan penaltıda topun başına Obraniak geçmeliydi. Kweuke topa öyle bir sarıldı ki 'ben atayım' dedi ve kaçırdı. Bu bize bir ders oldu. Geçen sezon yine aynı pozisyonda Galatasaray'a golü attı. Bu konuda kendilerine gerekli şeyleri söyleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile Karaman takımın durumu ve camia ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Eskişehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title