Haberler

Çaykur Rizespor'dan Hastalara Moral Ziyareti

Güncelleme:

Çaykur Rizesporlu futbolcular,Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

; SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik heyetiyle futbolcular, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Robotik Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastaları ziyaret etti.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile futbolcular Cernat, Ali Adnan, Eren, Sercan, Cenk Ahmet ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı, tedavi merkezinde Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şafak Sümbül ile Hastane Başhekimi Dr. Hasan Türüt tarafından karşılandı. Teknik heyet ve futbolcular çiçek dağıttıkları hastalara, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Hastaların şifa bularak hastaneden ayrılmalarını dilediklerini ifade eden Rıza Çalımbay, "Böyle tedavi merkezlerinin olması gerçekten güzel. Manevi açıdan hastalarımızın her zaman yanında olmalıyız. Bir nebze olsun onları başka bir yere götürebiliyorsak seviniyoruz" dedi.

Başhekim Hasan Türüt' de futbolcunun önce bir insan olduğunu belirterek, "Bu hastalık her insanın başına gelebilir. Bu hassas davranışlarından ötürü kendilerini kutluyorum" diyerek teşekkür etti. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rıza Çalımbay Ali Adnan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title