Haberler

Çaykur Rizespor'da Tek Hedef Galibiyet

Güncelleme:

Kulüp Basın Sözcüsü Ferah "Gençlerbirliği maçını kazanarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Gençlerbirliği maçını kazanarak ikinci yarıya moralli başlamak istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını isedikleri gibi tamamlayamadıklarını belirterek, "İlk yarıda uzun süre kazanamamanın baskısını yaşadık. Devre arasında yaptığımız takviye ve çalışmalarla kendimizi yeniden lige hazırlama şansı bulduk. Artık ilk yarıdaki kötü sonuçları unutturma zamanı geldi. Gençlerbirliği maçını kazanarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği deplasmanının zor olduğunu ifade eden Ferah, "Bu maçta Ankara'da bulunan taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Deplasmanda da olsa bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Kaç kişi olduklarından çok yanımızda olmaları önemli. Yeni bir başlangıç ve telafisi olmayan bir döneme girdik. İlk yarıda üzdüğümüz taraftarımızı, Gençlerbirliği maçı ile yeni bir başlangıç yaparak sevindirmek istiyoruz" diye konuştu.

-Sakatlıklar can sıkıyor-

Karadeniz temsilcisinde Gençlerbirliği maçı öncesinde önemli sakatlıklar bulunuyor. Yeşil-mavili ekipte Hurşut Meriç, Ümit Korkmaz ve Sezer Öztürk sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almazken, Kıvanç Karakaş ise sakatlığına rağmen Ankara'ya götürüldü. Kıvanç'ın oynayıp oynayamayacağı doktorların son kontrollerinden sonra maç saati belli olacak.

Öte yandan, henüz hazır olmadıkları için yeni transferlerden Lomana Lualua ve Martin Mutumba'da Gençlerbirliği kadrosunda yer almayacak. Sarı kart cezası bulunan Koray Attınay ve Yüksel Kazdal'ın da Gençlerbirliği maçında forma giyememeleri nedeniyle Çaykur Rizespor'un kaşşılaşmaya 17 kişilik kadro ile çıkması bekleniyor.

Karadeniz temsilcisinin Gençlerbirliği karşısında Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Aykut Akgün, Sylvestre, Engin Baytar, Sercan Kaya, Cernat ve Kweuke muhtemel onbiriyle mücadele etmesi bekleniyor. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Aykut Ferah Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title