Haberler

Çaykur Rizespor'da Moraller Bozuk

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe karşısında istediklerini alamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile zor bir müsabakaya çıktıklarını belirten Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Aykut Ferah, rakipleri karşısında istediklerini alamadıklarını belirterek, "Oyunun başında öne geçmemize rağmen, ikinci gol fırsatını bir türlü bulamadık. Devrenin bitimine 4 dakika kala yediğimiz şanssız golle soyunma odasına 1-1 berabere girdik. İkinci yarıda ise kaptanımız Kıvanç'ın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldık. Yaklaşık karşılaşmanın 40 dakikalık bölümünü 10 kişiyle tamamlamak zorunda kaldık. ve yine karambolden ikinci golle yenildik. Kalecimiz Serkan Kırıntılı çok güzel bir oyun sergiledi, müthiş toplar kurtardı. Takımımız 10 kişi çok çaba gösterse de, golü engelleyemedi. Maçın hakemi kart dağıtımında bizce eşit davranmadı" ifadesini kullandı.

"MİLLİ MAÇLAR ARASINI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Lige milli maçlar nedeniyle ara verileceğini belirten Ferah "Oyuncularımız Godfrey Oboabona, Ousmane Viera, Leonard Kweuke, Filip Holosko ve Ali Adnan ülkelerinin A Milli Takım aday kadrolarına çağrıldı. Onların yokluğunda takımımız sonraki hafta evimizde oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacak. Fenerbahçe maçı öncesinde, önemli oyuncularımız sakatlığı ve cezalı olması nedeniyle takımdaki yerlerini alamadı. Şimdi lige verilecek 1 haftalık arada bu sakat oyuncularımızın bir an önce takıma katılmalarını ve Başakşehir maçında en az sakat oyuncu kadromuzla mücadele etmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Milli maçlar arasını iyi değerlendireceğiz" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aykut Ferah Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title