Haberler

Çaykur Rizespor'da Kweuke'ye 100 Bin Lira Para Cezası

Güncelleme:

Çaykur Rizespor, 100 bin lira para cezasına çarptırılan Kweuke'nin affedilerek antrenmana çıkacağını açıkladı. Kweuke ayrıca Fenerbahçe maçının kadrosuna da alınacak.

Çaykur Rizespor, 100 bin lira para cezasına çarptırılan golcü oyuncusu Leonard Kweuke'nin affedilerek antrenmana çıkacağını açıkladı.

100 BİN LİRA PARA CEZASI

Basın sözcüsü Aykut Ferah, yönetim kurulunun aldığı karara göre Gençlerbirliği maçı sırasında yaşanan penaltı atma krizi sırasında teknik direktörü Hikmet Karaman'la tartışan Leonard Kweuke'ye 100 bin lira para cezası verdiklerini söyledi.

FENERBAHÇE MAÇI KADROSUNA ALINACAK

Aykut Ferah, Kamerunlu oyuncunun Hikmet Karaman'ın izniyle bu akşam yapılacak antrenmana çıkacağını da belirtti. Kweuke'nin pazar günü Fenerbahçe maçının kadrosuna da alınabileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Leonard Kweuke Aykut Ferah Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

fenerbahçeli:

rizenin eskişehirle maçı olsa affedilmezdi. şerefsizleri ligdeki rakibi fener ya. hepsi reklam peşinde

4
8
yanıtYanıtla
yunus:

balotelli kweukeden 100 kat daha kötü ama kweukeye yapılan haksızlığın bedelini ödeyecek rizespor. Çünkü bir futbolcu penaltı atışını kendi kullanmak isteyebilir bu doğaldır. Adam maç kazandırdı hikmet karamana yaranamadı.

6
1
yanıtYanıtla
Turgay yigit:

Bundan sonra butun sporcular ayni seyi yapacaklardir??Avrupada olsa bitirirler, burda sahip cikiliyor , fark isde burda bosuna Avrupa dememisler. Sorumluluk , gorev bilinci , Disiplin.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADAM NERDEYSE KARAMANI DÖVCEKTİ DEMEKKİ DÖVDÜĞÜ ZAMANDA 200 BİN TL CEZA

2
0
yanıtYanıtla
tommas:

kweuke bu ligin üst düzey forvetlerindendir. gecn yıl rize düşmediyse ona dua etsin. gecen yılın bursa kadrosunda olsa fernandao gibi iş çıkarırdı

1
0
yanıtYanıtla
ankaralı kemal:

çok güzel karar alındı kweuke gibi oyuncu zor bulunur olayda asıl suslu sercan kayadır

0
0
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Bence adamın bacaklarını kırıp bu ülkeden sınır dışı etselerdi daha iyi olurdu . Cezasını bulurdu. Bir daha da hiç bir yerde top oynayamaz başkalarına da ders olurdu

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MEDYAYA YANISTILIYOYOR BÖYLE YOKSA CEZA FELAN YOK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title