Haberler

Çaykur Rizespor'da İstanbul Başakşehir Maçı Hazırlıkları

Çaykur Rizespor'da İstanbul Başakşehir maçı hazırlıkları Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor'da İstanbul Başakşehir maçı hazırlıkları Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmana, hasta olan Obraniak katılmadı.Oyunculardan Filip Holosko ile Tevfik Köse salonda, Kyle Lafferty ve Ümit Korkmaz ise takımdan ayrı çalıştı.Yeşil-mavili oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından kısa pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam ederken, futbolcular taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.Karadeniz temsilcisi, yarın yapacağı idmanla İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürecek. -Çaykur Rizespor'da İstanbul Başakşehir maçı hazırlıkları

Kaynak: AA / Spor

Başakşehir İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title