Haberler

Çaykur Rizespor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Savunma oyuncusu Ali Adnan: "Çaykur Rizespor, Süper Lig'de kalacak.

Spor Toto Süper Lig'de 29 Mart Cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya, sakatlıkları süren Liban Abdi ve Lualua katılmazken Hakan Hacıbektaşoğlu takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-mavili ekipte sakatlıkları düzelen Ahmet Görkem Görk, Eren Albayrak ve Engin Baytar ise takımla çalışmalara katıldı.

Yeşil-mavili takımın savunma oyuncusu Ali Adnan, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor ile oynayacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Son haftalarda takımın durumu iyi. Kendi sahamızda oynadığımız zorlu iki maçtan beraberlikle ayrıdık. Şimdi önümüzde Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız ve bizim için çok önemli olan bir maç var. Mutlaka kazanacağız. Bunu yapacak olan da biz futbolcularız" dedi.

Takım arkadaşları ile çok iyi çalıştıklarını ve antrenmanlarda iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Ali Adnan, "Çaykur Rizespor, Süper Lig'de kalacak. Bundan kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. Futbolcular olarak bunun mücadelesini biz en iyi şekilde vereceğiz. Akhisar Belediyespor maçının benim için ayrı bir önemi var. Elimden geleni yapıp iyi oynayacağım ve bu maçta gol atacağım. Bunun için de taraftarımıza söz veriyorum" diye konuştu.

Yeşil-mavililer, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Akhisar Belediyespor Ali Adnan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title