Haberler

    Çaykur Rize Mersin İdmanyurdu Karşısında Galibiyet Arayacak

    Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor, formda ekiplerden Mersin İdmanyurdu karşısında galibiyet arayacak.

    Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Çaykur Rizespor, lig 8’incisi Mersin İdmanyurdu’nu konuk ediyor.

    19 maçta 17 puan toplayan ve Eskişehirspor, Erciyesspor ve Karabükspor’la aynı puanda bulunan ev sahibi Çaykur Rizespor, alt sıralardan uzaklaşmak için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor.

    Şubat ayında kupayla birlikte iki Beşiktaş, bir de Fenerbahçe maçı atlatan Karadeniz ekibi, ligde son maçında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. Hikmet Karaman ve öğrencileri Beşiktaş karşısındaki mücadele sonrasında alkış almıştı.

    Mersin İdmanyurdu karşısında tek hedefi 3 puan olan Çaykur Rizespor’da zorlu maç öncesinde tek eksik bulunuyor.

    Karadeniz ekibinde bu maç Koray Altınay kırmızı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

    Süper Lig’de son maçında Kasımpaşa’yı hezimete uğratan Mersin İdmanyurdu’nda ise işler genel olarak yolunda gidiyor ancak bu maç için eksikler can sıkıyor.

    Kupada da Karabükspor’u eleyerek çeyrek finale çıkan Akdeniz temsilcisinde zorlu maç öncesi 6 eksik var. Oktay Delibalta, Welliton, Sadiku, Serkan Balcı gibi önemli isimlerin yanı sıra Berkant ve Cem de Rize’ye götürülmedi.

    Pazar saat 13.00'te Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak mücadelede İlker Meral düdük çalacak.

    MUHTEMEL KADROLARÇaykur Rizespor: Serkan, Orhan, Giray, Viera, Eren Albayrak, Kıvanç, Sylvestre, Sercan Kaya, Obraniak, Lafferty, HoloskoMersin İdmanyurdu: Nihat, Servet, Mitroviç, Vederson, Serkan Yanık, Mehmet, Murat Ceylan, Güven, Khalili, Nakoulma, Sinan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mersin İdmanyurdu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title