Haberler

Çaykent Belediyesi'nden Büyükşehir'e Teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yardımlar memnuniyetle karşılanırken, bu memnuniyetlerden biri de Rize'den geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yardımlar memnuniyetle karşılanırken, bu memnuniyetlerden biri de Rize'den geldi.

Rize'de meydana gelen heyelandan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaykent Belediyesi'ne hediye edilen damperli kamyon beldenin hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. Kocaeli'ye gelerek Genel Sekreter Ersin Yazıcı'yı ziyaret eden Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Büyükşehir'e jestinden dolayı teşekkür etti. Heyelanda kendilerine yardımcı olan herkese minnettar olduklarını ifade eden Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, ihtiyaç duydukları kamyonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden geçtiğimiz ay içinde teslim aldıklarını ve kullanmaya başladıklarını dile getirdi. Genel Sekreter Ersin Yazıcı da belediyelere ellerinden geldiği kadar araç temininde yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Genel Sekreter Yazıcı, "Ülkemizin her yanı aynı oranda kalkınmalı. Biz çorbada tuzumuz olsun düşüncesiyle hareket etik. Hayırlı olsun "dedi.

Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da hazır bulundu.

(UU)

01.12.2012 10: 33: 40

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersin Yazıcı Çaykent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title