Haberler

Çayırhan'da Toplu Konut İçin Ön Başvuru Alınıyor

Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Bayrak, Çayırhan mahallesinde toplu konut yapılması ve dar gelirlilerin bu konutlardan faydalanması amacıyla TOKİ ile görüştüklerini, konuya ilişkin konut taleplerini almaya başladıklarını bildirdi.

Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Bayrak, Çayırhan mahallesinde toplu konut yapılması ve dar gelirlilerin bu konutlardan faydalanması amacıyla TOKİ ile görüştüklerini, konuya ilişkin konut taleplerini almaya başladıklarını bildirdi.

Bayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki dar gelirli ailelerin konut sahibi olması amacıyla Nallıhan Belediyesi'nin TOKİ yetkilileriyle görüşmeler sürdürdüğünü bildirdi.

Konut alanı olarak Çayırhan mahallesini ön gördüklerini ve konuyla ilgili çalışma yürütüldüğünü aktaran Bayrak, vatandaşların konutlara talebini tespit etmek için ön başvuru alınmaya başlandığını kaydederek şunları söyledi:

"Çayırhan eski belediye binasında talep alımı 30 Kasım akşamına kadar sürecek. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların ön kayıt yaptırabilmesi için, istenen belgeleri ve kimliklerini getirmesi yeterli olacak.

Barış mahallesindeki hazine arazisinde 2 ada üzerinde 4'er katlı 10 blokta oluşacak konutlar 75 ve 110 metrekare olacak. Çayırhan mahallesinde evsiz vatandaş bırakmayacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Bayrak Nallıhan Çayırhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title