Haberler

Çayeli Bakır Çalışanları, Soma'yı Unutmadı

Çayeli Bakır çalışanlarının, Çocuklar Gülsün Diye Derneğince Soma'ya yaptırılan anaokuluna katkıda bulunduğu bildirildi.

Çayeli Bakır çalışanlarının, Çocuklar Gülsün Diye Derneğince Soma'ya yaptırılan anaokuluna katkıda bulunduğu bildirildi.

Çayeli Bakır'dan yapılan yazılı açıklamada, anaokulunun 18 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen açılışına, Dernek Başkanı Gülben Ergen'in yanı sıra, Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Lain Anderson, Çayeli Bakır çalışanlarından Ümit Çolak, Halil İbrahim Kazancı, Ersin Duyan ve Ceyda Gönül'ün katıldığı belirtildi.

Açıklamada, Çayeli Bakır İşletmeleri çalışanlarından Ümit Çolak'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Soma faciasında kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin yasını daima içimizde taşıyacağız. Bu gibi kazaların bir daha yaşanmamasını ve Soma'nın yaralarını bir an önce sarmasını canı gönülden diliyoruz. Çocuklara güzel bir gelecek inşa etmek için önemli bir adım olan anaokulu Türkiye şartlarında aileleri zorlayabiliyor. Çocuklarına bu imkanı sunmakta zorlanan Somalı ailelere destek olacak bu projeye katkılarından dolayı mesai arkadaşlarımız ve sendika temsilcilerimiz ile gurur duyuyoruz." - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Çayeli Bakır Gülben Ergen Eylül Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title