Haberler

Çaycuma Diyanet-Sen'den Konferans

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, ünlü Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu konferans verecek.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, ünlü Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu konferans verecek.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği 15 Mart 2014 Cumartesi günü saat 19.00'da Çaycuma Belediye Düğün Salonunda konferans etkinliği düzenleyecek. Çaycuma Diyanet-Sen tarafından ilki 2005 yılında gerçekleştirilen ve her yıl geleneksel hale gelen "Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma" konulu konferansların bu yılki konuğu ünlü Tarihçi - Yazar Yavuz Bahadıroğlu olacak. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç konferansla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu yıl yine Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı yapıyoruz. Bu defa konuşmacımız ünlü Tarihçi ve Yazar Yavuz Bahadıroğlu hocamızdır. Bahadıroğlu kendilerini Çaycuma'mıza davet teklifimizi memnuniyetle kabul etmiş bulunmaktadır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Artık saygıdeğer Çaycuma halkımız başta olmak üzere çevre il ve ilçelerimizdeki hemşehrilerimize düşen görev bu fırsatı değerlendirmek ve bu değerli tarihçimizden istifade etmektir. Özellikle gençlerimizi tarihimizi gerçek bir tarihçiden öğrenmeye davet ediyoruz. Ücretsiz olarak izlenebilecek olan konferansımızın özellikle şu günlerde çok muhtaç olduğumuz milli birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diliyor, bütün halkımızı 15 Mart 2014 Cumartesi günü Çaycuma Belediye Düğün Salonunda saat 19.00'da başlayacak olan konferansımıza davet ediyoruz." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Diyanet Sen Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title