Haberler

Çaycuma'daki Kavga

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi bıçaklanırken, aynı anda olay yerinde bomba ihbarı yapıldı.ilçesinde yaşayan G.K (32), Çaycuma polis karakoluna giderek V.U.(32) ve H.G.(34)'dan şikayetçi oldu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir kişi bıçaklanırken, aynı anda olay yerinde bomba ihbarı yapıldı.

Çaycuma

ilçesinde yaşayan G.K (32), Çaycuma polis karakoluna giderek V.U.(32) ve H.G.(34)'dan şikayetçi oldu. İfadesinin alınması için V.U da karakola çağırıldı. İfadelerin alınmasının ardından polis karakolundan çıkan G.K ile V.U, Esengin Caddesinde tartışmaya başladı. İddiaya göre, G.K. bu tartışmada üzerindeki bıçakla V.U'yu ayağından bıçakladı. Kaçmaya çalışan V.U, elindeki poşeti olay yerinde bulunan duvarın arkasına attı. Polis karakolu önünde bekleyen polislerin havaya ateş açarak dur ihtarında bulunması üzerine kaçmaya çalışan şahıslardan G.K, elindeki bıçağı derenin karşısındaki çalılık alana attı. Her iki şahıs da yakalandı.

Yaralı olan V.U, tedavisi için ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, G.K'nın dere kenarına attığı iddia edilen bıçağı ararken, V.U'nun duvar kenarına attığı poşet içerisinde görgü tanıklarının ifadesi üzerine dinamit lokumlarından oluşan bir patlayıcı düzenek olduğundan şüphe edildi. Olay yerine Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden çağırılan bomba imha ekibi gelip şüpheli poşeti inceledi. Poşet içerisinde ruhsatsız olduğu tahmin edilen bir silah ile sodyum ve şekerin karışımından oluşan bir patlayıcı madde düzeneği çıktı. Bulunan patlayıcının patlamaya hazır olmadığı öğrenilirken, V.U'nun define avcısı olduğu ileri sürüldü. Dere kenarındaki çalılık alana atılan bıçak ise bir süre sonra bulundu. V.U'nun düzeneği kabul etmediği iddia edildi.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olay yerinin 100 metre ilerisinde patlayıcı madde bulunduğu doğrulandı. Açıklamada, "Çaycuma ilçesinde 09.11.2012 Cuma günü öğleden sonra iki kişi arasında yaşanan kavga sonucu bıçaklama olayı meydana gelmiş olup olayla ilgili karakolda devam eden iş ve işlemler esnasında kavgaya karışan taraflardan birisinin üzerinde patlayıcı cisim olduğu ve bunu bir araziye attığı iddiası üzerine yapılan arama sonucunda karakolun 100 metre ilerisindeki bir alanda bir tabanca ile patlayıcı cisim olduğundan şüphe edilen bir madde bulunmuştur" ifadelerine yer verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title