Haberler

Çaycuma'da Motorsiklet Festivaline Büyük İlgi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; Çaycuma’da kardeşlik havasında geçen Motosiklet Festivalinin geleneksel hale getirilmesini istedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ; Çaycuma'da kardeşlik havasında geçen Motosiklet Festivalinin geleneksel hale getirilmesini istedi.

Çaycuma Belediyesi'nin katkılarıyla 13–14 Haziran tarihlerinde Karalar Mahallesindeki Kent Ormanında gerçekleşen Zonguldak Motor Kulübü 1. Motosiklet Buluşması Mert Çebi 'yi anma etkinliğine Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP ilçe Başkanı Fuat Kalaycı ile Zonguldak Motor Kulübü, Ereğli Yıldızlar Motor Kulübü, Ereğli King Brothers Motosiklet Kulübü, Sakarya Motosiklet Kulübü, Bartın Enduro Kulübü, Safranbolu Müze Kulübü, Bolu Motor Kulübü, Ankara Motor Kulübü, Kocaeli Motor Kulübü, Amasra Motor Kulübü, Kastamonu Motor Kulübü, İstanbul Motor Kulübü ve Çaycumalı gençler ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında yapılan halat çekme yarışmasında Zonguldak Motor Kulübü ile Ereğli Yıldızlar Kulübü Birinciliği paylaştı. Motor ile yavaş gitme yarışmasında Safranbolu Müze Kulübünden Celil Özdemir, en güzel eksoz sesi yarışmasında ZMK'den Taylan Tufan, en güzel motor sesi yarışmasında ise Ereğli Yıldızlar Kulübünden Burak Albayrak birinci seçildiler. Yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından takdim edildi.

Gün boyunca devam eden etkinlikte çeşitli müzik grupları sahne aldı. Ayrıca "O ses Türkiye Yarışması" birincisi Hasan Doğru konseri gerçekleşti. Etkinlikte Konuşma yapan ZMK Başkanı Cevdet Kulaç "Motor festivali için yer arayışımız da Çaycuma Kent Ormanını uygun gördük. Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'yı bu amaç için ziyaretimiz oldu. Kendileri hiç düşünmeden bize burayı tahsis etti. Belediye Personelinin yardımlarıyla sahne ve protokol platformları kuruldu ışıklandırma yapıldı bu yapılan yardımlar ve misafirperverliklerinden dolayı Tüm Motosiklet kulüpleri adına Başkanımız Bülent Kantarcı'ya teşekkür ediyorum. Bu sayede Çaycuma'da yapılan Belediye çalışmalarını görmüş olduk. Çaycuma'ya dışarıdan gelenler ilçeyi tanımış oldular. Ayrıca devam eden çalışmalar tamamlandığında Çaycuma'nın daha da güzel bir kent görünümünde olacağına gönülden inanıyoruz" dedi.

"Hoş Geldiniz" dilekleri ile Motor Kulübü üyelerinden bu etkinliğin geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmasını isteyen Belediye Başkanı Bülent Kantarcı "Biz Çaycuma Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem ve katkı veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Kardeşlik havası içinde bir festival gerçekleştirdikleri için Motor Kulübü üyeleri ile tüm emeği geçenleri kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaycuma Belediyesi Bülent Kantarcı Safranbolu Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title