Haberler

Çaycuma'da, Diyanet-Sen Kadın Komisyonu Kuruldu

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği bünyesinde, belde teşkilatlarından sonra 'Kadın Komisyonu Başkanlığı' da oluşturuldu.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği tarafından kadın Kur'an kursu öğreticileriyle istişare programı düzenlendi. Programda, Diyanet-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç'un "Geçmişten Günümüze Diyanet İşleri Başkanlığında Sendikacılık ve Diyanet-Sen'in Rolü" konulu sunumu ilgiyle dinlendi. Daha sonra soru-cevap şeklinde devam eden istişare programında, Başkan Tunç, kadın üyelerden gelen sorulara cevap verdi. Ayıca, Kur'an kursu öğretmenleri karşılaştıkları sorunlarla beraber dilek ve temennilerini yazarak Başkan Tunç'a ilettiler. Diyanet-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, üyelerden gelen bu talep ve dilekleri bir dosya halinde Diyanet-Sen Genel Merkezi'ne ileteceğini belirtti. Çaycuma Diyanet-Sen Kadın üyelerle istişare programının son bölümünde 'Kadın Komisyonu' oluşturuldu. Buna göre Çaycuma Diyanet-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Kur'an kursu öğretmenlerinden Mürvet Berber olurken, komisyon başkan yardımcılıklarına da Süreyya Ayas, Hayriye Özdemir, Münevver Özfidan ve Fatma Akbaş getirildi. Program sonunda katılımcılara yemek ikramı yapıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Sen Kenan Tunç Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title