Haberler

Çaya Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Alanya'da çaya düşen 4 yaşındaki çocuk, bir süre sonra ağaç dallarına takılı olarak bulundu.

Alanya'da çaya düşen 4 yaşındaki bir çocuk, hayatını kaybetti.

Kestel beldesi Dimçayı mevkisindeki piknik alanına babası Mustafa Koca ve ağabeyi Emre Koca (9) ile giden 4 yaşındaki Ömer Kağan Koca, çaya taş atmak isterken, dengesini kaybederek suya düştü.

Bu sırada telefon görüşmesi yaptığı iddia edilen baba, çocuğunun kaybolduğunu fark edince piknik yerinin işletmesinin güvenlik kamerası görüntülerine baktı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde oğlunun çaya düştüğünü gören baba, jandarmaya haber verdi.

Jandarma tarafından başlanan arama çalışmaları, Dim Barajı'ndaki suyun kesilmesinin ardından hız kazanırken, dalgıçlar da aramaya katıldı.

Dalgıçlar, olay yerine yaklaşık 10 metre mesafede bulunan çay içindeki ağaç ve çalılarla kaplı alanda yaptıkları aramada, Ömer Kağan Koca'yı, vücudu ağaç parçalarına takılı ve başı suyun üstünde durur şekilde buldu.

Kaybolduktan 2 saat 45 dakika sonra sudan çıkarılan Koca'nın, 112 Acil Servis görevlilerince yapılan ilk müdahalesinde yaşadığı tespit edildi.

Battaniyeye sarılarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Koca, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, çocuğun çaya düşüş anı ile kurtarma çalışmaları piknik alanını işletmesinin güvenlik kameralarınca kaydedildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Koca Emre Koca Kestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title