Haberler

Son Kullanma Tarihi 2019 Olan Çay Paketinden Küf Çıktı

Güncelleme:

Samsun'da büfeden alınan çay paketinin içinden topak şeklinde küflenmiş nesne çıktı.

Samsun'da yaşayan bir kadın büfeden çay aldı. Çayı demleyip içen kadın bir süre sonra paketin içinden topak şeklinde küflenmiş nesne buldu.

"SAĞLIĞIMDAN ENDİŞE EDİYORUM"

Samsun'da yaşayan Fatma Ketenci yaklaşık iki hafta önce büfeden aldığı çayı demleyip içmeye başladı. Fakat birkaç demlemeden sonra çayın içinde farklı bir cisim olduğunu gören Ketenci, çayı dökünce içinde küflenmiş toprak gibi bir madde olduğunu gördü. İçindeki maddenin kurumamış ve küflenmiş yaş çay olabileceğini belirten Ketenci, bir hafta boyunca çaydan içtiği için sağlığı açısından tedirgin olduğunu söyledi.

ÇAYIN SON KULLANMA TARİHİ 2019

Sürekli aynı çayı kullandığını belirten Ketenci, "1 kiloluk çay aldım. Etiketine göre paketlenme tarihi 21 Kasım 2016, son kullanma tarihi 21 Kasım 2019. Çaydan birkaç kez demledikten sonra içinde top gibi küflü bir şey olduğunu gördük. Kurumamış küflü çay gibi görülüyor. Ama başka bir şey de olabilir tabii. Bu konuda bir araştırma yapılması lazım. Sağlık Müdürlüğüne şikayette bulunacağım. Gerekirse dava açabilirim." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title