Haberler

Genel Seçime Doğru

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısıyla 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti'den milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyleyen Kent, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"7 haziran seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu" ifade eden Kent, "Bu seçim Türkiye'nin restorasyonu ve yenilenmesi sürecinin en önemli dönüm noktalarından biri olacaktır. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek, 2053 ve 2071 vizyonuna hazırlık yapmak bu tarihle başlayacaktır" dedi.

Türkiye'nin kalkınmasında Diyarbakır'ın maddi ve manevi önemli rol alacağını belirten Kent, şöyle konuştu:

"AK Partinin kuruluşundan bu yana partinin bütün kademelerinde aktif biri olarak görev aldığımı, Halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğu bilinciyle siyaset yapacağımı, Diyarbakır'da yaşayan engellilerin, yaşlıların, kadınların ve kimsesizlerin sesi olmaya çalışacağımı, AK Partiyle bu kutlu yolda yürümek istediğimi ve Milletvekili seçildiğimde daha iyi hizmet edeceğimi ifade ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title