Haberler

Çavuşoğlu: İnşallah Bu Ramazan Bayramı Sorunların Çözümüne Vesile Olur (2)

MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞTI Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa'nın ardından memleketi Alanya'ya geçti.

MEMLEKETİNDE BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa'nın ardından memleketi Alanya'ya geçti. Programına Ak Parti ilçe başkanlığı önündeki bayramlaşmaya katılarak başlayan Bakan Çavuşoğlu, burada partililer ve vatandaşla bayramlaştı.

Parti önünde bekleyen yaklaşık 200 kişiyle bayramlaşan Bakan Çavuşoğlu, gazetecilere açıklama yaptı. Bayramda Alanya'da olmaktan mutluluk ve huzur duyduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Sabah bayram namazımızı Gazipaşa'da kıldık. Orada bayramlaştıktan sonra mezarlığa gittik. Dün toplantılardan dolayı gidememiştik. Bugün Antalya'nın çeşitli bölgelerinde bayramlaşmalar yapacağız. Yoğun bir tempo içerisindeyiz. Uzun süredir göremediğimiz arkadaşlarımızı görme fırsatı bulduk. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Umarım bu bayram huzura, barışa ve birlik, beraberliğe vesile olur" dedi.

MHP'YE BAYRAM ZİYARETİ

Parti binasından ayrılarak Alanya Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen protokol bayramlaşmasına yaya olarak geçen Bakan Çavuşoğlu, düğün salonu yanında bulunan MHP ilçe başkanlığına da uğrayarak içeridekilerin bayramını tebrik etti. Ardından protokol bayramlaşmasına katılan Bakan Çavuşoğlu, sonrasında Türkler Mahallesi'ndeki baba evine geçti. - Kj

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Ramazan Bayramı Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title