Haberler

Çavuşoğlu Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığını Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, görevden alınan 2 büyükelçi de dahil olmak üzere merkezde bulunan 88 kişinin ilişiğini kestiklerini söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, görevden alınan 2 büyükelçi de dahil olmak üzere merkezde bulunan 88 kişinin ilişiğini kestiklerini söyledi.

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, emniyet ve ilgili kurumlardan aldıkları bilgiler doğrultusunda Fetullahçı Terör Örgütüyle (FETÖ) mücadele çerçevesinde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Dışişleri Bakanlığından 88 kişinin ilişiğinin kesildiğini ifade eden Çavuşoğlu, bu hainlerin devletin sistemine sızmaması gerektiğini vurguladı.

Bakan Çavuşoğlu, "Biz her türlü adımı titizlikle atıyoruz. Bir komisyon oluşturduk. Bu çalışmaları sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde yine bakanlığımızda öyle görünüyor ki ilişiği kesilecek kişiler de var. 88 kişinin içinde bu 2 büyükelçi de var. Birkaç tane büyükelçiyle ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. İlaveten almamız gereken bilgiler var." diye konuştu.

Bakanlıktaki bazı FETÖ mensuplarının yurt dışına kaçma girişiminde bulunduğunu da bildiren Bakan Çavuşoğlu, FETÖ soruşturması nedeniyle Türkiye'nin Kazan Başkonsolosluğundaki bir görevlinin Japonya'ya kaçtığını ifade etti.

(Sürecek)

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title