Haberler

Çavuşoğlu Atb'yi Ziyparet Etti

AK Parti heyeti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti Antalya Ticaret Borsası’nı (ATB) ayrı ayrı ziyaret ederek 1 Kasım genel seçim öncesinde projelerini anlattı.

AK Parti heyeti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti Antalya Ticaret Borsası'nı (ATB) ayrı ayrı ziyaret ederek 1 Kasım genel seçim öncesinde projelerini anlattı.

Antalya Ticaret Borsası'nı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu üyeleri, meclis ve komite üyeleriyle bir araya gelerek, projelerini anlattı. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Borsayı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, seçimde başarılar diledi. Tarım ve ekonominin seçim döneminde birinci sırada olmasının umut verici olduğunu söyleyen Çandır, hazırlanan projelerin kurulacak hükümette tarım sektörüne olumlu yansıyacağını düşündüğünü söyledi.

TARIMIN GELECEĞİNİ GÖRMEYEN SİYASET YAPMASIN

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Borsa öncülüğünde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'ndan övgüyle bahsederken, YÖREX'i uluslararası boyuta taşımak için hedef koyduklarını ifade etti. Antalya'yı fuar ve kongre merkezi yapmak istediklerini kaydeden Çavuşoğlu, ulaşımı kolay bir Antalya yaratmak için 3. havalimanı ve demiryolu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Antalya'da ticaretin ve üretimin canlanması için ihtisas organize sanayi merkezleri kurulmasını hedeflediklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Antalya bilişim merkezi olacak" dedi. Tarım ve gıdaya ayrı önem verdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, tarımda girdi maliyetlerinin düşürülmesi için yapacakları çalışmaları anlattı. Çavuşoğlu, "Önceliğimiz tarım. Tüm partilerin de önceliğinin tarım olması önemli çünkü tarım bitmeyen bir sektör. Tarımın geleceğini görmeyen hiç kimse zaten bu ülkede siyaset de yapmasın, ülkeyi de yönetmeye kalkmasın, bu herkes için geçerli sadece bizim için değil. Önümüzdeki yıllarda Antalya'yı tarım sektöründe daha da güçlendirip ihracatımızı daha da artırmamız lazım" diye konuştu.

MHP HEYETİNDEN ATB'YE ZİYARET

MHP Antalya Milletvekili adayları Ahmet Selim Yurdakul, Güray Parlak ve Cengizhan Gököz, Antalya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek projelerini anlattı. MHP'li milletvekili adayları, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite üyeleriyle bir araya geldi. ATB Başkanı Ali Çandır, MHP'li adaylara ziyaret nedeniyle teşekkür ederken, vaat edilen projelerin takipçisi olacaklarını söyledi. Çandır, adaylara seçimde başarılar diledi.

Koalisyona neden katkı vermediklerini anlatan Ahmet Selim Yurdakul, 1 Kasım'dan sonra HDP hariç tüm partilerle koalisyona hazır olduklarını kaydetti. AK Parti'nin seçim beyannamesindeki asgari ücret vaadini eleştiren Yurdakul, eleştiride bulunanların asgari ücretin artırılmasını seçim beyannamesine yazdığına dikkat çekti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title