Haberler

Çavuşoğlu, 7 Bin Kişinin Katıldığı İftarda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gazipaşa Belediyesinin düzenlediği iftar programı - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'invatandaşları selamlaması - Çavuşoğlu ve Çelik'in iftar açması - AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in konuşması - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da- Bakan Çavuşoğlu, yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediyesince düzenlenen iftar programına katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gazipaşa Belediyesinin düzenlediği iftar programı - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'invatandaşları selamlaması - Çavuşoğlu ve Çelik'in iftar açması - AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in konuşması - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da- Bakan Çavuşoğlu, yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediyesince düzenlenen iftar programına katıldı.Çavuşoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı programda, iftar sofrasında hemşehrileriyle olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.Geçen yıl aynı meydanda düzenlenen ilk iftar sofrasında yine birlikte olduklarını hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: "Hamdolsun, bu sene yine bu ramazan sofrasında siz değerli hemşehrilerimizle olmak nasip oldu. Gazipaşa'ya gelmek bir siyasetçi olarak değil, bir kardeşiniz ve insan olarak söylüyorum; mutluluk vesilesidir. Gazipaşa, güzel ama insanları daha güzel. Her zaman sevgi gösterdiniz, sevgiyle karşıladınız. Gazipaşa'nın misafirperverliğini, insanlığını her zaman gördük ve her yerde de gurur duyarak anlatıyorum."AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de ramazanın, paylaşma, sabır, ibret ayı olduğunu vurguladı.Bugün 1,2 milyar Müslümanın oruç tuttuğunu belirten Çelik, "Bu kardeşlerimizden 500 milyonu tek bir gıda ile iftarını açabiliyor. 125 milyonu ise su bulmak için 1 kilometreden fazla yürümek zorunda kalıyor. Ramazan ayı aslında biraz da bu kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmemiz, onların ihtiyaçlarını gidermemiz için harekete geçmemiz anlamına geliyor. Allah, bizleri bu bilinçten mahrum etmesin. Ramazan ayı ülkemize, milletimize barış ve huzur getirsin" diye konuştu.Çavuşoğlu, masaları dolaşarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Nihat Akçer, konser verdi.İftar programına, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit ile CHP İlçe Başkanı Bülent Kocabaş ile partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Sena Nur Çelik Ak Parti Gazipaşa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

MEHMET DİNÇmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ALLAH ADİL BAŞKANI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESIN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title